Min side Kundeservice Bli medlem

Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake

Carls bok

I mars 2015 døde Naja Marie Aidts sønn Carl i en ulykke, 25 år gammel. «Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake» er en rasende ærlig bok om hvordan sorg føles, hvordan den forandrer ens forhold til virkeligheten, til ens nærmeste, til tiden. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I mars 2015 døde Naja Marie Aidts sønn Carl i en ulykke, 25 år gammel. «Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake» er en rasende ærlig bok om hvordan sorg føles, hvordan den forandrer ens forhold til virkeligheten, til ens nærmeste, til tiden.

I denne romanen nærmer Aidt seg det umulige: å skrive om sitt døde barn.
Formen er brutt opp. Korte prosastykker henvendt til Carl veksler med lyriske passasjer, bruddstykker fra nåtiden glir over i erindringsglimt og dagboksnotater. Blant sitater fra andre forfattere og poeter som har forsøkt å finne en tilnærming til sorg, trer Aidts egen stemme tydelig fram, noen ganger famlende, andre ganger som et skrik.

«Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake» er et forsøk på å beskrive livet etterpå, hvordan døden finner en plass blant dem som blir igjen. Samtidig er det en utforskning av poesiens språk om sorg og kjærlighet.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788242167286
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage : Carls bog

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake:

Hamnet

Maggie O'Farrell
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv