Meny
 
Selvfølgelig vil jeg leve - 
   Laila Ueland
  
   Tarald Ueland
  
   Atle Helland
  
   Johanna Hundvin Almelid

Selvfølgelig vil jeg leve

; Tarald Ueland ; Atle Helland (Illustratør) ; Johanna Hundvin Almelid (Innledning)

Lillian Ueland døde av kreft i 2015, hun ble 47 år gammel. I denne boken forteller foreldrene Laila og Tarald om sine erfaringer med å være pårørende i seks år. De snakker nakent og ærlig om sorgen - både den som meldte seg idet kreftdiagnosen ble gitt, og den de har levd med etter at datteren døde. Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Lillian Ueland døde av kreft i 2015, hun ble 47 år gammel. I denne boken forteller foreldrene Laila og Tarald om sine erfaringer med å være pårørende i seks år. De snakker nakent og ærlig om sorgen - både den som meldte seg idet kreftdiagnosen ble gitt, og den de har levd med etter at datteren døde.
«Selvfølgelig vil jeg leve» er en beretning om fortvilelse og tap, men også om sterk vilje til å gripe de øyeblikk av mening og glede livet gir, uansett hvilken fase man er i.
I boken reflekterer foreldre, venner og Lillian selv rundt sykdommen og livets slutt. I tillegg har flere fagfolk med bred erfaring fra behandling av kreftpasienter bidratt i intervjus form. Deres innspill gir leseren verdifull innsikt i hva dagens behandlingsapparat kan bety for kropp og sjel i en tung sykdomsprosess.
Lillian sin stemme kommer frem i boken gjennom dikt hun skrev. Boken er vakkert illustrert med bilder av fotograf Atle Helland.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Lunde
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 157
ISBN: 9788252004137
Utgave: 1. utg.
Format: 20 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger