Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Meredith, alene

«Meredith, alene» er historien om den helt ordinære, fullstendig ekstraordinære Meredith Maggs som ikke har forlatt huset sitt på 1215 dager, og hennes ærlige forsøk på å gjenoppdage sitt eget mot og ta tilbake kontakten med verden. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

«Meredith, alene» er historien om den helt ordinære, fullstendig ekstraordinære Meredith Maggs som ikke har forlatt huset sitt på 1215 dager, og hennes ærlige forsøk på å gjenoppdage sitt eget mot og ta tilbake kontakten med verden.

Meredith er morsom, smart og ganske tilfreds med livet. Fra hjemmekontoret mestrer hun skribentjobben sin med glans, hun lager deilige middager og kaker, leser dikt av Emily Dickinson og legger puslespill, med selskap av katten Fred. En gang i blant får hun besøk av venninnen Sadie, eller hun deltar i en samtalegruppe med likesinnede på nettet. Tom, som er frivillig i organisasjonen «Here to hold your hand» kommer også innom med jevne mellomrom.

Men Meredith har ikke forlatt hjemmet sitt på over tre år. Hvorfor? Og hva skal til for at hun skal våge å krype ut av hulen sin? Etter hvert som hun får nye venner, vokser både selvtilliten og lysten til å gå ut. Men før hun kan gjøre det, må hun våge å konfrontere fortiden sin. Selv om hun kan bli såret.

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
463
ISBN
9788284321189
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Meredith, alone
Format
22 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Meredith, alene:

Angst

Peder Kjøs
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Thomas Winje Øijord
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv