Min side Kundeservice Bli medlem

Leksjoner i gresk

«Dette er en vakker og språkfokusert roman»

Janneken Øverland, Klassekampen

I et klasserom i Seoul ser en ung kvinne på læreren som skriver på tavlen. Hun prøver å snakke, men det kommer ingen ord. Læreren dras mot den tause kvinnen, for selv er han i ferd med å miste synet dag for dag. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
I et klasserom i Seoul ser en ung kvinne på læreren som skriver på tavlen. Hun prøver å snakke, men det kommer ingen ord. Læreren dras mot den tause kvinnen, for selv er han i ferd med å miste synet dag for dag.

Snart oppdager de at en dypere smerte binder dem sammen. Den unge kvinnen har i løpet av få måneder mistet både moren og foreldreretten til sin ni år gamle sønn, mens det som plager læreren er smerten ved å vokse opp mellom Korea og Tyskland, det å bli revet mellom to ulike kulturer og språk, og frykten for å miste selvstendigheten.

Leksjoner i gresk forteller historien om to vanlige mennesker uventet brakt sammen - det falmende lyset hos en mann som mister synet, møter stillheten til en kvinne som mister stemmen. Sakte oppdager de en dyp følelse av fellesskap, mens de beveger seg fra mørke til lys, fra stillhet til pust og uttrykk.

Dette er historien om et usannsynlig bånd og samtidig en øm kjærlighetserklæring til menneskelig intimitet og samhørighet - en roman som vekker sansene, og som levende maner frem essensen av hva det vil si å være i live.

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
159
ISBN
9788253043661
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Huilab-eo sigan
Format
21 x 14 cm
Nr
8213089

Anmeldelser

«Dette er en vakker og språkfokusert roman»

Janneken Øverland, Klassekampen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Leksjoner i gresk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Øya

Sarah Pearse
Innbundet 
349,- 399,-
 

Hvit

Kang Han
Paperback 
169,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv