Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Glasgow kiss

roman

«Ræstad har her skrevet en lun historie og en tidsreise du sjeldent har lest maken til.» «... en uforglemmelig tur vi skal være heldig er samlet mellom to permer.»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

En humoristisk og lun roman. Bjørnar, Leif Ketil og Torleif er på guttetur i Skottland. De skal feire Torleifs femtiårsdag. Men så segner Torleif om og havner i koma med et massivt hjerteinfarkt. Igjen står sjømannen Leif Ketil og organisasjonspsykologen Bjørnar. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
En humoristisk og lun roman. Bjørnar, Leif Ketil og Torleif er på guttetur i Skottland. De skal feire Torleifs femtiårsdag. Men så segner Torleif om og havner i koma med et massivt hjerteinfarkt. Igjen står sjømannen Leif Ketil og organisasjonspsykologen Bjørnar. Sammen skal de både ivareta Torleif i koma - og ikke minst så må de tilbringe dagene sammen.

Glasgow kiss er som en slags omvendt klassereise som tar for seg det å ha respekt og åpenhet for ulike «klassekulturer» og kommunikasjonsformer. Ræstad retter fokus mot det å møte sine egne fordommer, spesielt når man blir satt i en situasjon med noen som har helt andre referanser enn deg selv. Og han skildrer situasjonene med stort vidd og et humoristisk skråblikk.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
204
ISBN
9788202829445
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Glasgow kiss
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Ræstad har her skrevet en lun historie og en tidsreise du sjeldent har lest maken til.» «... en uforglemmelig tur vi skal være heldig er samlet mellom to permer.»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

«... en velskrevet, fengende og underholdende roman, med lun humor» «Dette er fornøyelig lesning...» «... anbefaler den til alle som liker en lettlest og humoristisk historie.»

Grethe Fætten (Holtålen Bibliotek), Arbeidets Rett

«... en velskrevet, fengende og lun underholdningsroman med mening, tror jeg mange vil være enige i.» «Jeg koste meg glugg ihjel med boka, og anbefaler den gjerne videre.»

Anita Ness, Artemisias Verden (blogg)

«Ræstad skriver godt og morsomt» «Men en fornøyelse å lese Ræstad er det uansett - også når han leker seg i andre sjangre.»

Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

«Jeg koste meg med Leif Kjetil og Bjørnar på guttetur.» «En herlig feelgood med både spenning og humor, som jeg anbefaler videre.»

Henningbokhylle

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Glasgow kiss:

Føling

Ragnhild Eskeland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Risiko

Sven G. Simonsen
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv