Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Glasgow kiss

roman

«Ræstad har her skrevet en lun historie og en tidsreise du sjeldent har lest maken til.» «... en uforglemmelig tur vi skal være heldig er samlet mellom to permer.»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

En lun og humoristisk roman fra Roar Ræstad

Bjørnar, Leif Ketil og Torleif er på guttetur i Skottland. De skal feire Torleifs femtiårsdag. Men så segner Torleif om og havner i koma med et massivt hjerteinfarkt. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En lun og humoristisk roman fra Roar Ræstad

Bjørnar, Leif Ketil og Torleif er på guttetur i Skottland. De skal feire Torleifs femtiårsdag. Men så segner Torleif om og havner i koma med et massivt hjerteinfarkt. Igjen står sjømannen Leif Ketil og organisasjonspsykologen Bjørnar. Sammen skal de både ivareta Torleif i koma - og ikke minst så må de tilbringe dagene sammen.

Glasgow kiss er som en slags omvendt klassereise som tar for seg det å ha respekt og åpenhet for ulike «klassekulturer» kommunikasjonsformer. Ræstad retter fokus mot det å møte sine egne fordommer, spesielt når man blir satt i en situasjon med noen som har helt andre referanser enn deg selv. Og han skildrer situasjonene med stor vidd og et humoristisk skråblikk.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202784300
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Glasgow kiss

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Ræstad har her skrevet en lun historie og en tidsreise du sjeldent har lest maken til.» «... en uforglemmelig tur vi skal være heldig er samlet mellom to permer.»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

«Ræstad skriver godt og morsomt» «Men en fornøyelse å lese Ræstad er det uansett - også når han leker seg i andre sjangre.»

Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

«... en velskrevet, fengende og lun underholdningsroman med mening, tror jeg mange vil være enige i.» «Jeg koste meg glugg ihjel med boka, og anbefaler den gjerne videre.»

Anita Ness, Artemisias Verden (blogg)

«... en velskrevet, fengende og underholdende roman, med lun humor» «Dette er fornøyelig lesning...» «... anbefaler den til alle som liker en lettlest og humoristisk historie.»

Grethe Fætten (Holtålen Bibliotek), Arbeidets Rett

«Jeg koste meg med Leif Kjetil og Bjørnar på guttetur.» «En herlig feelgood med både spenning og humor, som jeg anbefaler videre.»

Henningbokhylle

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Glasgow kiss:

Føling

Ragnhild Eskeland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv