Min side Kundeservice Bli medlem

Fri fra kreft

jeg overlevde uhelbredelig kreft : et nytt syn på kreftens årsaker

Da Terje ble diagnostisert med «uhelbredelig» lymfekreft i 2016, gjorde han ikke som de fleste andre - han fulgte ikke sykehusets pakkeforløp. I flere år hadde han slitt med helseplager i form av eksem og psoriasis og mente det måtte være en sammenheng. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Da Terje ble diagnostisert med «uhelbredelig» lymfekreft i 2016, gjorde han ikke som de fleste andre - han fulgte ikke sykehusets pakkeforløp. I flere år hadde han slitt med helseplager i form av eksem og psoriasis og mente det måtte være en sammenheng. Han oppsøkte i stedet en ernæringsmedisiner og startet en «innvendig storrengjøring».
På tross av omfattende forskning på kreftmedisiner de siste femti årene, er kreft i dag blitt vår mest utbredte og farligste folkesykdom. Men forskere får stadig større forståelse av mikromiljøet knyttet til cellenes energiproduksjon. Kan det hende at kreft ikke skyldes uflaks eller tilfeldige mutasjoner og gener, men snarere er et resultat av et toksisk miljø i cellens overflate?

Terjes grep med kosthold og livsstil skulle gjøre sykehusets dom til skamme. Her deler han sin sterke historie og gjør et dypdykk i den nye forståelsen av sykdommen. Boken utfordrer det rådende synet på kreft og oppfordrer til et bredere samarbeid mellom onkologer, biokjemikere og ernæringsmedisinere.
Terje Toftenes (f. 1950) er filmskaper, produsent og manusforfatter. Hen eier og driver produksjonsselskapet New Paradigm Films AS. Fri fra kreft er hans første bok.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205553866
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Fri fra kreft

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fri fra kreft:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv