Min side Kundeservice Bli medlem

Håndbok for deg som har kreft

tips og råd fra erfarne kreftpasienter

Så har det skjedd, det som ikke skulle skje - du har fått kreft. F.#@! Ikke vet jeg hva som går gjennom hodet ditt akkurat nå. Sjokk? Dødsangst? Sorg? Sinne? Avmakt? Kamplyst? Eller alt på én gang. Vi reagerer på hver vår måte, og ingen måte å møte dette på er bedre eller mer høyverdig enn andre. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Så har det skjedd, det som ikke skulle skje - du har fått kreft. F.#@! Ikke vet jeg hva som går gjennom hodet ditt akkurat nå. Sjokk? Dødsangst? Sorg? Sinne? Avmakt? Kamplyst? Eller alt på én gang. Vi reagerer på hver vår måte, og ingen måte å møte dette på er bedre eller mer høyverdig enn andre.

Men det første først: Det er ikke sikkert at du skal dø. De aller fleste dør ikke etter en kreftdiagnose lenger. Til og med kreftformer som var 100 % dødelige for bare noen få år siden, har mulighet for overlevelse nå. Kreftlegen kan gi deg et realistisk bilde av hva som er situasjonen for deg og din kreftform. Det er ikke sikkert at du blir tynn engang (beklager det).

Det som er sikkert, er at du har noen utfordringer foran deg som er forskjellige fra dem du har møtt før. Denne boken handler om hvordan det går an å håndtere mange av disse utfordringene. Dette er tips - ikke en oppskrift. En oppslagsbok når du navigerer gjennom kreftforløpet.*

Marit Husby har litt mer erfaring med kreft enn hun strengt tatt liker. Hun har vært gjennom behandling for brystkreft, fulgt moren sin fra diagnose til dødsleie, og opplevd at kjære venner har fått kreftdiagnoser. Hun har vært frivillig ved Vardesenteret i Trondheim, og vet at selv om mange utfordringer kreftpasienter møter er ganske like, så er mye også ulikt.

Detaljer

Forlag
Frisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788284371566
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Håndbok for deg som har kreft
Format
21 x 14 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Håndbok for deg som har kreft:

Kohts bok
3 for 2

Kohts bok

Joachim Førsund
Innbundet 
99,- 379,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sove ute

Marius Nergård Pettersen
Paperback 
363,- 399,-
 

Fuglefryd

Anne Havåg Holter-Hovind
Innbundet 
363,- 399,-
 
Til oss
3 for 2

Til oss

Linn Skåber
Innbundet 
169,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv