Min side Kundeservice Bli medlem

Ingenmannsland

for oss som ikke døde, som ikke lenger er syke, men heller ikke blir friske

I august 2009 gikk Håvard Aagesen ut av dørene på Radiumhospitalet. En knallhard kreftbehandling med stråling og cellegift var over. Testene var gode. Alt tydet på at han var frisk. Det var en av de beste dagene i hans liv. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I august 2009 gikk Håvard Aagesen ut av dørene på Radiumhospitalet. En knallhard kreftbehandling med stråling og cellegift var over. Testene var gode. Alt tydet på at han var frisk. Det var en av de beste dagene i hans liv. Men det ble også begynnelsen på en tilværelse han ikke hadde kunnet forestille seg. Med en kropp han ikke kjente igjen. Med forventninger han ikke kunne leve opp til. Med smerter og utmattelse som var vanskelig å sette ord på. En reise inn i et ingenmannsland - inn i den ukjente og udefinerte sonen mellom sykdom og friskhet.

Ingenmannsland er en fascinerende og åpenhjertig beretning om livet som kreftoverlevende - en rapport fra en tilværelse stadig flere nordmenn kjenner på kroppen, men som vi likevel nesten aldri snakker om. Full av humor, men også med stor ærlighet, forteller Håvard Aagesen om sin egen kreftsykdom, og om kampen for å finne fram til en slags hverdag, en skjør balanse, etter at behandlingen er over. Ingenmannsland setter ord på sentrale erfaringer som hittil har vært tause: Boka er både en sterk leseropplevelse og et viktig bidrag til samfunnsdebatten.

Detaljer

Forlag
Press
Språk
Bokmål
ISBN
9788232801343
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Ingenmannsland

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ingenmannsland:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv