Mat mot kreft

de beste rådene om kosthold for forebygging av kreft, for den som har kreft, for den som skal bygge seg opp etter en kreftsykdom

Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

 

Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. 

Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff fram ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene og gjennomgår hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter. 

Mer enn 32 000 nordmenn får hvert år en kreftdiagnose. Over 260 000 nordmenn lever i dag med kreft eller har tidligere hatt kreft. I tillegg har omkring like mange pårørende en nær befatning med kreft. Kreftpasienter og pårørende trenger råd og veiledning om veien videre når det gjelder kosthold. 

Rune Blomhoff er professor i ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo og forskningsleder ved Kreftklinikken, Oslo Universitetssykehus. 

 

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
206
ISBN
9788248923213
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Mat mot kreft
Format
25 x 18 cm
Nr
8138281

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mat mot kreft:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv