Mat mot kreft

Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. Les mer
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

 

Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. 

Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff fram ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene og gjennomgår hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter. 

Mer enn 32 000 nordmenn får hvert år en kreftdiagnose. Over 260 000 nordmenn lever i dag med kreft eller har tidligere hatt kreft. I tillegg har omkring like mange pårørende en nær befatning med kreft. Kreftpasienter og pårørende trenger råd og veiledning om veien videre når det gjelder kosthold. 

Rune Blomhoff er professor i ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo og forskningsleder ved Kreftklinikken, Oslo Universitetssykehus. 

 

Fakta