Mat mot kreft
Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. Les mer
449,- Spar: 40,-
Logg inn for å se din bonus
Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere.
Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff fram ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene og gjennomgår hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter.
Mer enn 32 000 nordmenn får hvert år en kreftdiagnose. Over 260 000 nordmenn lever i dag med kreft eller har tidligere hatt kreft. I tillegg har omkring like mange pårørende en nær befatning med kreft. Kreftpasienter og pårørende trenger råd og veiledning om veien videre når det gjelder kosthold.
Rune Blomhoff er professor i ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo og forskningsleder ved Kreftklinikken, Oslo Universitetssykehus.
Detaljer
- Forlag
- Kagge
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 206
- ISBN
- 9788248923213
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2019
- Format
- 25 x 18 cm
- Nr
- 8138281