Mat mot kreft
de beste rådene om kosthold for forebygging av kreft, for den som har kreft, for den som skal bygge seg opp etter en kreftsykdom
- Vår pris
- 363,-
- Spar
- 36,-
Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere.
Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff fram ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene og gjennomgår hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter.
Mer enn 32 000 nordmenn får hvert år en kreftdiagnose. Over 260 000 nordmenn lever i dag med kreft eller har tidligere hatt kreft. I tillegg har omkring like mange pårørende en nær befatning med kreft. Kreftpasienter og pårørende trenger råd og veiledning om veien videre når det gjelder kosthold.
Rune Blomhoff er professor i ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo og forskningsleder ved Kreftklinikken, Oslo Universitetssykehus.
- FAKTA
-
Utgitt:
2019
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 206
ISBN: 9788248923213
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 18 cm
Nr: 8138281
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger