Meny
 
Mat mot kreft - 
      Rune Blomhoff

Mat mot kreft

de beste rådene om kosthold for forebygging av kreft, for den som har kreft, for den som skal bygge seg opp etter en kreftsykdom

Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

 

Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. 

Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff fram ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene og gjennomgår hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter. 

Mer enn 32 000 nordmenn får hvert år en kreftdiagnose. Over 260 000 nordmenn lever i dag med kreft eller har tidligere hatt kreft. I tillegg har omkring like mange pårørende en nær befatning med kreft. Kreftpasienter og pårørende trenger råd og veiledning om veien videre når det gjelder kosthold. 

Rune Blomhoff er professor i ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo og forskningsleder ved Kreftklinikken, Oslo Universitetssykehus. 

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 206
ISBN: 9788248923213
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 18 cm
Nr: 8138281
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger