Meny

3096 dager

; Elisabeth Beanca Halvorsen (Oversetter) ; Heike Gronemeier (Innledning) ; Corinna Milborn (Innledning)

Natascha Kampusch ble bortført som tiåring og overlevde åtte år i fangenskap. Her er hennes egen gripende historie om bortførelsen, hvordan livet artet seg som fange og hvordan hun til slutt greide å rømme. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Den 2. mars 1998 ble ti år gamle Natascha Kampusch overfalt på vei til skolen og kastet inn i en varebil. Flere timer senere fant hun seg selv i en mørk kjeller. Kidnapperen, den 35 år gamle Wolfgang Priklopil, holdt henne fanget her i 3096 dager.

Denne boka var naturligvis ikke til å unngå, den måtte komme, og man kunne frykte det verste. Men det er blitt ei flott bok.
Jon Rognlien, Dagbladet

Boka tar for seg alle de åtte årene Natascha Kampusch satt fanget, fra dagen det skjedde til hun rømte fra fangenskapet for fire år siden. Hun forteller om sin vanskelige barndom, de eksakte detaljene dagen hun ble bortført, hennes opphold i det 5 kvadratmeter lille kjellerhullet og de mentale og fysiske overgrepene hun ble påført av Priklopil.

3096 dager er den definitive historien til en overlevende. Hun beskriver hvordan hun i en situasjon av nesten umenneskelig håpløshet sakte lærte seg å manipulere sin overgriper. Og hvordan hun mot alle odds klarte å rømme.

Fakta

Utdrag