Min side Kundeservice Bli medlem

Det ender med oss

«Sitattekst. Sitatkilde: "Hoover.s (...) latest tackles the difficult subject of domestic violence with romantic tenderness and emotional heft."»

Lily Bloom er i begynnelsen av 20-årene. Hun har ikke hatt det lett i oppveksten, faren var voldelig og hun fikk ikke lov til å ha venner på besøk. Lily er likevel full av vilje, pågangsmot og tro på framtiden. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Lily Bloom er i begynnelsen av 20-årene. Hun har ikke hatt det lett i oppveksten, faren var voldelig og hun fikk ikke lov til å ha venner på besøk. Lily er likevel full av vilje, pågangsmot og tro på framtiden. Etter å ha fullført college, flytter hun til Boston og åpner sin egen blomsterbutikk. Hun møter hjernekirurgen Ryle Kincaid. Han er påståelig, sta og arrogant, men også følsom, briljant og fullstendig bergtatt av Lily. Og til tross for at Ryle har en sterk aversjon mot forhold, blir de et par. Så møter Lily plutselig igjen sin første kjærlighet, Atlas Corrigan. Han var hennes sjelefrende og beskytter da hun var 15 år, men de har ikke sett hverandre siden. Og like plutselig blir alt Lily og Ryle har bygget sammen, utsatt for et ragnarok.

En av Colleens Hoovers beste til nå, en dypt personlig fortelling, og en viktig bok med et alvorlig undertema.

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
392
ISBN
9788293311423
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
It ends with us
Format
22 x 15 cm
Nr
8205094
Serie
Det ender med oss 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Sitattekst. Sitatkilde: "Hoover.s (...) latest tackles the difficult subject of domestic violence with romantic tenderness and emotional heft."»

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det ender med oss:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv