BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Saturns sønn

roman

I «Saturns sønn» følger vi Argenis, en begavet, men svært innbilsk og slesk kunstner som er blitt avhengig av heroin etter å ha gjennomgått en psykose. Flere hendelser fører ham hjem til Santo Domingo, og vel hjemme oppdager han hvordan han kan benytte seg av farens heltestatus i den dominikanske frigjøringsbevegelsen til å få det som han vil - for i det dominikanske maktapparatet er alle like korrupte og maktsyke, og har like lite integritet som ham selv. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I «Saturns sønn» følger vi Argenis, en begavet, men svært innbilsk og slesk kunstner som er blitt avhengig av heroin etter å ha gjennomgått en psykose. Flere hendelser fører ham hjem til Santo Domingo, og vel hjemme oppdager han hvordan han kan benytte seg av farens heltestatus i den dominikanske frigjøringsbevegelsen til å få det som han vil - for i det dominikanske maktapparatet er alle like korrupte og maktsyke, og har like lite integritet som ham selv.

Rita Indiana Hernández (f. 1977) er forfatter, musiker og performance-kunstner fra Den dominikanske republikk. Hun regnes som en av dagens mest lovende unge karibiske forfattere. Solum Bokvennen har tidligere utgitt «Tjenestepiken til Omicunlé» og «Papi» av Indiana.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Språk
Bokmål
ISBN
9788256021574
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Hecho en Saturno

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Saturns sønn:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv