Min side Kundeservice Bli medlem

Mr Tourette og jeg

Uventede ord og tvangstanker styrer Pelles liv helt fra barndommen i Nord-Trøndelag. Familien søker hjelp overalt, men ingen kan gi noen forklaring. Som voksen drar tvangstanker og ritualer Pelle lenger og lenger ned. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Uventede ord og tvangstanker styrer Pelles liv helt fra barndommen i Nord-Trøndelag. Familien søker hjelp overalt, men ingen kan gi noen forklaring. Som voksen drar tvangstanker og ritualer Pelle lenger og lenger ned. Det tar flere timer å passere en dørterskel. Han slutter å vaske seg og gå på toalettet og flytter inn i et bilvrak på et gammelt fabrikkområde i Oslo. Så hører han en svensk professor snakke om Tourette på radioen. Pelle blir stiv av sinne og myk av glede - finnes det flere som ham? Ti år senere er Pelle frisk. Så frisk som han vil bli. Dette er hans historie.

Medlemsvurdering:
En utrolig ærlig, sterk og beskrivende bok som ga meg en god forståelse av hvordan Tourettes kan oppleves. Anbefales til alle som kjenner noen med, eller som jobber med mennesker med Tourettes.

Monica Braa

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202593193
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Mr Tourette och jag

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

M
Monica Braa – 21.08.2019

– En utrolig ærlig, sterk og beskrivende bok som ga meg en god forståelse av hvordan Tourettes kan oppleves. Anbefales til alle som kjenner noen med, eller som jobber med mennesker med Tourettes.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mr Tourette og jeg:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

ADHD

Kristin Leer
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv