Min side Kundeservice Bli medlem

Psykt bra

om god psykisk hverdagshelse

Psykt bra - om god psykisk hverdagshelse
Lettere psykiske helseproblemer utgjør i dag en av de største utfordringene for folkehelsen. Flere enn noen gang strever med depresjon, angst, fysisk sykdom, dårlig selvbilde, overgrep og sorg. Les mer

271,-

298,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Psykt bra - om god psykisk hverdagshelse
Lettere psykiske helseproblemer utgjør i dag en av de største utfordringene for folkehelsen. Flere enn noen gang strever med depresjon, angst, fysisk sykdom, dårlig selvbilde, overgrep og sorg. Dette får store konsekvenser for de som rammes og for de pårørende. Deres livskvalitet reduseres, og det fører ofte til økt fravær fra jobb, skole og andre hverdagsaktiviter. Flere enn før får psykiatriske diagnoser, og flere blir uføre.
En av de viktigste samfunnsutfordringene i dag er å finne løsninger på hvordan vi kan styrke den psykiske hverdagshelsen.
Denne boken handler om noe av det vi kan gjøre med de lettere psykiske helseproblemene.
De fleste av oss vil i løpet av livet slite med psykisk helse. Det er faktisk like vanlig å ha vondt i følelsene som å ha vondt i kroppen. På samme måte som vi kan bli friske fra de fleste fysiske sykdommer, kan vi også bli bra igjen etter psykiske nedturer.
Vi må ikke gjøre det å slite psykisk til det normale. De fleste i dag er friske og klarer seg godt gjennom livets utfordringer. Men det er mange som sliter litt, og den store utfordringen er hvordan de skal unngå å slite mer.
Bokens første del heter Sykt bra og handler om hvor omfattende psykiske helseproblemer har blitt, og om noe av det som kan gjøres for at vi ikke skal bli enda sykere.
Den andre delen, Hva lader ut batteriene tar opp en del av de fenomenene som altfor lett tapper livsbatteriene våre og som gjør at vi blir utladet.
Bokens tredje del, Ladestasjoner for utladet livsbatteri inneholder tanker om hva som kan fylle opp livsbatteriene når de begynner å bli tomme.
I den siste delen av boken, Gratis medisiner for bedre hverdagshelse, gis noen forslag til enkle grep som kan tas for å styrke det psykiske immunforsvaret og for å få overskudd til å tåle livet uansett hva det har påført oss.

Detaljer

Forlag
Skagerrak forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
71
ISBN
9788279972020
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Psykt bra
Format
20 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Psykt bra:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv