De viktige bifigurene

Carl Barks utviklet Donald Ducks univers, ikke bare med onkel Skrue, som selv ble en hovedfigur, men med viktige bi gurer i form av slektninger, venner og fiender. Noen fikk legendestatus etter bare få opptredener, og Don Rosa har spunnet videre på deres anliggender og tilbøyeligheter, helt i Barks' ånd. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Carl Barks utviklet Donald Ducks univers, ikke bare med onkel Skrue, som selv ble en hovedfigur, men med viktige bi gurer i form av slektninger, venner og fiender. Noen fikk legendestatus etter bare få opptredener, og Don Rosa har spunnet videre på deres anliggender og tilbøyeligheter, helt i Barks' ånd. Her treffer vi fetter Anton i Barks' første fortelling med ham, paret med Rosas jubileumshistorie om hvordan han fikk den ufordragelige flaksen. Magica fra Tryll fløy aller første gang til Andeby med jetfly for å tilrane seg Skrues dyrebare lykkemynt, mens hun i Rosas versjon materialiserer seg gjennom teleportering! Petter Smart får sin oppfølger i dobbelt forstand i Rosas forlengelse av uferdige skisser fra Barks' hånd.

Aller viktigst for Don Rosa ble det å utdype fortellingen om Gyldne Gulda. Hvor mye denne skikkelsen betydde for hans karriere, forteller han i sin åpenhjertige introduksjon, illustrert med hans egne fargelagte sider fra en sensurert sekvens om Skrues opplevelser med barjenta i Klondike. Med den dramatiske historien fra Sølvstrømmen avrundet Don Rosa sin karriere som Carl Barks' arvtaker.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
120
ISBN
9788242969330
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
De viktige bifigurene
Format
29 x 22 cm
Serie
Carl Barks og Don Rosa : originalene og oppfølgerne 12

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De viktige bifigurene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rebecca

Daphne Du Maurier
Paperback 
160,- 229,-
 

Jakten

Bernard Minier
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv