Min side Kundeservice Bli medlem

De vises sten

og andre historier fra 1955-1956

Carl Barks hentet inspirasjon fra moderne fenomener så vel som fra sagn og myter - hvis de kunne skape morsomme fortellinger. Ofte er det gamle legender som setter onkel Skrue på spor etter skatter, men i en fantasiverden som Andeby, er det heller ingen ting i veien for at mytiske skikkelser kan være like virkelige som - vel - menneskelige ender. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Carl Barks hentet inspirasjon fra moderne fenomener så vel som fra sagn og myter - hvis de kunne skape morsomme fortellinger. Ofte er det gamle legender som setter onkel Skrue på spor etter skatter, men i en fantasiverden som Andeby, er det heller ingen ting i veien for at mytiske skikkelser kan være like virkelige som - vel - menneskelige ender.
Forordet forteller om noen av mytene Barks brukte, og bakerst i boken er det en fortegnelse over "
"Hvem er hvem"
" av legendariske skikkelser, hvorav noen er unike for Andeby. Barks gikk nemlig ikke av veien for å dikte opp noen ganske komiske myter, som ikke sjelden viser hva han synes om overtro.
Blant 1950-tallets moderne fenomener som får en satirisk gjennomgang i denne boken, er forsikringsbransjen, humane jaktmetoder, og hjerterå konkurranser som går ut på å underholde publikum. Evig aktuelle temaer, altså!

Detaljer

Forlag
Egmont Comics Nordic
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
248
ISBN
9788242948830
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
De vises sten
Serie
Carl Barks' Andeby

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De vises sten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv