Min side Kundeservice Bli medlem

Don Rosa

bok 3 : de store serieskaperne

I tillegg til artikler om tegneserieskaperen Don Rosa inneholder boka historiene: Hagefrisøren, Tidstyvene, Høyt oppe og langt nede, Skatt i glass og ramme, Tilbake i Xanadu, Drama i tårnet, Gulløya, Sterke Tor slår til igjen, og Pelldegvekk-krigen. Les mer

332,-

365,- Spar: 33,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

I tillegg til artikler om tegneserieskaperen Don Rosa inneholder boka historiene: Hagefrisøren, Tidstyvene, Høyt oppe og langt nede, Skatt i glass og ramme, Tilbake i Xanadu, Drama i tårnet, Gulløya, Sterke Tor slår til igjen, og Pelldegvekk-krigen.

Medlemsvurdering:
Denne boken er en av favorittene i vår familie. Her har man samlet noen av de beste historiene til Don Rosa, og de er det vel verd å få med seg. Å ha historiene samlet i en bok med stive permer gjør dem mye mer holdbare, og de kan leses om og om igjen av både voksne og barn. Vi har kjøpt inn flere bøker som vi har stående på hytta. Det første ungene gjør er alltid å kaste seg over disse. Historiene har de lest før, men det å ha dem samlet på en slik fin måte gjør de til noe spesielt. Bøkene har flotte tegninger og historiene passer både for voksne og barn. Anbefales på det varmeste.

Trond

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont serieforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
184
ISBN
9788242925428
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Serie
Walt Disney's hall of fame

Medlemmers vurdering

T
Trond – 22.09.2009

– Denne boken er en av favorittene i vår familie. Her har man samlet noen av de beste historiene til Don Rosa, og de er det vel verd å få med seg. Å ha historiene samlet i en bok med stive permer gjør dem mye mer holdbare, og de kan leses om og om igjen av både voksne og barn. Vi har kjøpt inn flere bøker som vi har stående på hytta. Det første ungene gjør er alltid å kaste seg over disse. Historiene har de lest før, men det å ha dem samlet på en slik fin måte gjør de til noe spesielt. Bøkene har flotte tegninger og historiene passer både for voksne og barn. Anbefales på det varmeste.

N
Nevnarion – 09.04.2008

– Dette er den tredje boka i Hall of Fame-serien med Don Rosa, som i mine øyne er en av de beste Donald-tegnerne. Og i likhet med de to første bøkene er også denne en ren fryd å lese fra perm til perm. I tillegg til å ha mulighet til å lese flere Don Rosa-historier på nytt, er det også herlig å lese hans egne tanker om hver enkelt historie, hvor han ofte gir leseren et ekstra innblikk i hvordan historien ble til. Blant historiene i denne utgaven finner vi f.eks "Tilbake til Xanadu", som er en av de mange Rosa-historiene som virkelig tar opp igjen arven etter Carl Barks. Det er ingen tvil om at denne boka hører hjemme i enhver samlers bokhylle. Anbefales.

H
Hickup – 19.01.2008

– Dette er den tredje boken i serien som samler Don Rosas fantastiske historier. Om du spør en Donald-leser om hvilken tegner/manusforfatter som er den aller beste vil trolig mange av svarene være Don Rosa. Don Rosa har laget utallige historier om Donald, Onkel Skrue og deres venner. Felles for historiene er at det bærer preg av å ha et gjennomgående sterkt manus og svært gode tegninger. Disse historiene har god lengde og er etter min mening så godt skrevet og tegnet at de også egner seg for et voksent publikum. Det er dessuten svært fordelaktig å få samlet historiene i en bok med stive permer, slik at de holder seg godt selv etter mange års lesing. Dette er tegneserier hele familien kan lese opptil flere ganger. Anbefales!

E
Eldandil – 20.11.2007

– Det er riktignok et par år siden jeg ble for gammel til å lese Donald Duck og co, men blir nesten nostalgisk når jeg igjen tar opp Hall of Fame-serien til Disney. Har lest Donald og Onkel Skrue siden jeg kunne lese, og Don Rosa ble jo etter hvert en av favorittene med sine omfattende historier. De inneholder ikke bare god humor og fengende historier, men tar også med fakta fra historien, geografi, og annen nyttig allmennkunnskap. Historiene presentert i denne boken er i så måte ingen unntak, så tross i stor sannsynlighet for ikke å få gjort unna eksamenslesingen før eksamen er det en fryd å sette seg ned, sperre ute verden og nyte enkel humor, samt fortellinger og budskap som på mange områder vidt overgår mye av det man finner av kiosklitteratur i dag.

S
Scarlet – 29.12.2006

– Jeg har lest Donald Duck-blader hele livet, og det har aldri vært tvil: Don Rosa er den beste. Ingen skriver så spennende, eventyrlig og fantasifullt som Rosa, og få blander inn så mye humor. Det er ofte morsomme referanser og fakta, man lærer faktisk en hel del om gammel historie, sagn og myter og andre ting! Boken er godt satt opp, med spennende forord og fakta til hver fortelling, skrevet av Don Rosa selv. Kjenner man til Don Rosa, vet man at han er kjent for å skjule en signatur, D.U.C.K, i hver fortelling, og man kan more seg med å prøve å finne disse. Greier man det ikke, får man fasiten i forordene. Don Rosas eventyr gjorde inntrykk på meg allerede som barn, og når jeg nå leser historiene hans på nytt kjenner jeg igjen mange av bildene, for eksempel den gigantiske glasskulen i havet i historien "skatt i glass og ramme", eller den nydelige dalen i historien "tilbake til Xanadu". Dette er en bok som egner seg for voksne såvel som barn.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Don Rosa:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv