Min side Kundeservice Bli medlem

Don Rosa

bok 6 : de store serieskaperne

Denne boken inneholder historiene Fødselsdagen, Kong Krøsus' skatt, En eventyrlig ferd, Blikk for detaljer, Columbuskartene, Mindre og mindre, Petter Smarts B-gjengfelle, og I hjertet av Yukon. Les mer

332,-

365,- Spar: 33,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken inneholder historiene Fødselsdagen, Kong Krøsus' skatt, En eventyrlig ferd, Blikk for detaljer, Columbuskartene, Mindre og mindre, Petter Smarts B-gjengfelle, og I hjertet av Yukon.

Medlemsvurdering:
Dette er den sjette boken som omhandler Don Rosa sin karriere som Donald-tegner og denne boken inneholder en rekke klassikere. Selv vil jeg trekke frem historier som "Columbuskartene", "I hjertet av Yukon" og "Mindre og mindre" som noen av mine favorittfortellinger. Men dette er en bok som er fullstappet av gode historier som jeg kjenner igjen fra min barndom. Vi får også et nytt kapittel i historien om Skrues liv, "I hjertet av Yukon" og dette er en veldig morsom historie. Den innholder en rekke eventyrfortellinger som jeg mener er de historiene Don Rosa gjør best. Så hvis man liker Don Rosa så burde man ikke gå glipp av denne boken.

m

Detaljer

Forlag
Egmont serieforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
184
ISBN
9788242937162
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Serie
Walt Disney's hall of fame

Medlemmers vurdering

m
m – 02.03.2010

– Dette er den sjette boken som omhandler Don Rosa sin karriere som Donald-tegner og denne boken inneholder en rekke klassikere. Selv vil jeg trekke frem historier som "Columbuskartene", "I hjertet av Yukon" og "Mindre og mindre" som noen av mine favorittfortellinger. Men dette er en bok som er fullstappet av gode historier som jeg kjenner igjen fra min barndom. Vi får også et nytt kapittel i historien om Skrues liv, "I hjertet av Yukon" og dette er en veldig morsom historie. Den innholder en rekke eventyrfortellinger som jeg mener er de historiene Don Rosa gjør best. Så hvis man liker Don Rosa så burde man ikke gå glipp av denne boken.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Don Rosa:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kjemi

Solveig Thime
Innbundet 
327,- 359,-
 

Freaks

Jan Tore Noreng
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv