Min side Kundeservice Bli medlem

Don Rosa

bok 7 : de store serieskaperne

Denne boken inneholder historiene Frem til fortiden, De ti avatarene, Onkel Skrue går på veggen, Den siste herren av Eldorado, Oppgjør i Bløff, Verdensrommet slår tilbake, og En helt spesiell liten ting. Les mer

332,-

365,- Spar: 33,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken inneholder historiene Frem til fortiden, De ti avatarene, Onkel Skrue går på veggen, Den siste herren av Eldorado, Oppgjør i Bløff, Verdensrommet slår tilbake, og En helt spesiell liten ting.

Medlemsvurdering:
Dette er den syvende boken som omhandler tegneseriene Don Rosa laget om Donald og Co. Og denne boken er proppfull av eventyrfortellinger, som er den sjangeren jeg liker best når det kommer til Don Rosa. For historiene er bra laget og tegningene er vakre og detaljerte. Og man kan finne skjulte detaljer i tegningene. Dette er historier som man kan lese flere ganger og fortsatt oppdage nye ting i. Man får også et nytt kapitel i historien om Skrurs liv i "Oppgjør i Bløff". Og man får et gjensyn med Magica. Så man får en meget flott bok med en rekke minneverdige historier.

m

Detaljer

Forlag
Egmont serieforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
200
ISBN
9788242937193
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Serie
Walt Disney's hall of fame

Medlemmers vurdering

m
m – 02.03.2010

– Dette er den syvende boken som omhandler tegneseriene Don Rosa laget om Donald og Co. Og denne boken er proppfull av eventyrfortellinger, som er den sjangeren jeg liker best når det kommer til Don Rosa. For historiene er bra laget og tegningene er vakre og detaljerte. Og man kan finne skjulte detaljer i tegningene. Dette er historier som man kan lese flere ganger og fortsatt oppdage nye ting i. Man får også et nytt kapitel i historien om Skrurs liv i "Oppgjør i Bløff". Og man får et gjensyn med Magica. Så man får en meget flott bok med en rekke minneverdige historier.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Don Rosa:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kjemi

Solveig Thime
Innbundet 
327,- 359,-
 

Freaks

Jan Tore Noreng
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv