Olympisk fakkelbærer

og andre historier fra 1964

Det kan være fysisk rystende å oppholde seg i Andeby. Bare i denne boken får vi dokumentert hvordan halve byen blir svidd av i en uskyldig opptakt til De olympiske leker, at byens stolte landemerke, Daudbilbakken, blir fullstendig undergravet av rotter, og midt under den årlige Sjøfestivalen blir hele byen oversvømmet. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Det kan være fysisk rystende å oppholde seg i Andeby. Bare i denne boken får vi dokumentert hvordan halve byen blir svidd av i en uskyldig opptakt til De olympiske leker, at byens stolte landemerke, Daudbilbakken, blir fullstendig undergravet av rotter, og midt under den årlige Sjøfestivalen blir hele byen oversvømmet. En stormfull kveld rammes Skrues pengebinge av jordskjelv, og «lyn slår ned med kraft som av tusen millioner slegger» - allikevel er det to naboer som overgår alle naturkatastrofer i ødeleggelser.

I Andeby er man likevel mest redd for to ting: overnaturlige krefter og å miste ansikt. Magica fra Tryll er på ferde og truer med begge deler, og Donald har allerede mistet ansikt med sin olympiske fakkel. Man blir rystet i sitt indre, men la det ikke skremme deg fra et besøk i byen som aldri står stille!

Detaljer

Forlag
Egmont Comics Nordic
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
248
ISBN
9788242948953
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Olympisk fakkelbærer
Serie
Carl Barks' Andeby

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Olympisk fakkelbærer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv