Min side Kundeservice Bli medlem

Snobber med status

og andre historier fra 1962-1963

Har du tenkt å søke medlemskap i Andebys Millionærklubb? Da skal du vite at nåløyet er trangt. For å bli regnet med i eliten, må man «være noe», det holder ikke engang å være byens rikeste. Det får Skrue erfare når han knapt nok slipper inn på hotellet han selv eier! Men kan man skilte med en rødstripete rubin, ja, da får pipen en annen låt blant fiffen. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Har du tenkt å søke medlemskap i Andebys Millionærklubb? Da skal du vite at nåløyet er trangt. For å bli regnet med i eliten, må man «være noe», det holder ikke engang å være byens rikeste. Det får Skrue erfare når han knapt nok slipper inn på hotellet han selv eier! Men kan man skilte med en rødstripete rubin, ja, da får pipen en annen låt blant fiffen.
For Donald er snobbene bare noe herk som ødelegger for hans beskjedne fergegeskjeft med deres fjonge passbåter. Men Skrue har planer for Donald: Han må opp i gradene for ikke å kaste skam over sin ambisiøse onkel. Som nybakt hotelldirektør ser Donald frem til å ta i mot kongelige gjester, men dessverre er det ikke gull alt som glimrer langs landeveien. Det er derimot brolegningen i Snadregaten! Veidekke av rent gull! Det har et av Donalds mange arbeidsuhell sørget for, hvorav rivingen av eiendommen til Fineklubben Vest likevel er det verste. Donald er neppe velkommen i sosieteten med det første.

Detaljer

Forlag
Egmont Comics Nordic
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
240
ISBN
9788242948939
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
og andre historier fra 1964
Serie
Carl Barks' Andeby

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snobber med status:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv