Min side Kundeservice Bli medlem

William Van Horn

de store serieskaperne

I tillegg til artikler om tegneserieskaperen, inneholder boka historiene: Stormfulle dybder, Spøkelset på Kamikazetind, Grøsslandskatten, og Den svarte månen, samt et utvalg korte historier. Les mer

332,-

365,- Spar: 33,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

I tillegg til artikler om tegneserieskaperen, inneholder boka historiene: Stormfulle dybder, Spøkelset på Kamikazetind, Grøsslandskatten, og Den svarte månen, samt et utvalg korte historier.

Detaljer

Forlag
Egmont serieforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
176
ISBN
9788242928535
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Serie
Walt Disney's hall of fame

Medlemmers vurdering

T
Trond – 23.09.2009

– William Van Horn er en av de moderne Andeby-tegnerne. Van Horn er både manusforfatter og tegner og har en særegen stil, stemningen og spontaniteten står hele tiden i fokus. Ofte bruker Van Horn en surrende flue i åpningsruten. Boken inneholder 15 korte og lange historier samt flere ensidere. I tillegg er det en del eksempler få forsider tegnet av Van Horn. I bøkene får vi dessuten alltid kommentarer fra tegnerene, og de er det alltid kjekt å lese for oss som er interessert i tegneserier. En annen kjekk del er den der vi blir kjent med tegnestilen til illustratøren. Personlig synes jeg ikke historiene kommer opp på samme nivå som f.eks. Don Rosas, men boken er morsom og underholdende.

Oppdag mer

Bøker som ligner på William Van Horn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv