Meny

Eliteserien

6

; Frode Øverli (Illustratør)

Serie: Pondus eliteserien 6

Med sitt vell av ekstramateriale blir hver utgivelse i Eliteserien rene julekvelden for bokkjøpere og kritikere - og det rene mareritt for hardtarbeidende redaktører med nådeløse krav til kvalitet. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Om boka

I denne boken får du det 20 sider lange eposet "Jakten på Jokkes pappa", som er andre del av den episke, tårevåte og hysterisk morsomme historien om Jokkes møte med sin bortkomne far. Det blir også gjensyn med Jokkes sjekketriks fra dager da alt med pupper på ulike breddegrader var fritt vilt. Vi har gått Günther nærmere etter i sømmene, og kan røpe at Frode også har gjort sitt for å hjelpe forfulgte røykere. 

"Etter fem bind og snart to år med Eliteserien-bøker, er det lite som tyder på at redaksjonen begynner å bli trett. Tvert imot finner de stadig nye ting i det store arkivet merket "Frode Øverli: Jeg var ung og trengte pengene". I bok fem finner vi dermed - foruten en grundig presentasjon av Jokkes mamma, og Pondus-striper fra år 2000 - en gammel serie om to miljøvern-spurver. Mer kuriøst enn bra, men målgruppen for Eliteserien er jo nettopp dem på jakt etter det kuriøse... Det er to lengre historier i denne boken, både en fornøyelig fiskehistorie tegnet til månedsbladet, og ikke minst "Jokkes jul". Denne julehistorien rørte ved hjerterøttene til en generasjon juleheftelesere, samtidig som den hadde dugelig med deng og stygge damer til gagns."
Walter Wehus - Bergens Tidende om Eliteserien 5

Günther

 

Fakta