Meny

Eliteserien

7

; Frode Øverli (Illustratør)

Serie: Pondus eliteserien 7

I denne boken får du blant annet et gjensyn med Pondus’ og Arne Scheies store kunnskapsduell, til glede for alle fotball-autister der ute. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Om boka

Mer quizkunnskaper blir det i artikkelen om fotball-VM 2002, samt at Pondus’ opptrapping til nevnte mesterskap garantert trener lattermusklene. Vi ser også nærmere på monstertemmeren Frida, og viser ørten ting du ikke trenger å vite, men som er verdt å få med seg siden det er Frode som har tegnet dem.

Pondus Eliteserien presenterer alt av Pondus, inkludert de lange historiene, i kronologisk rekkefølge og tutta colore. Derfor er bøkene en obligatorisk investering for alle fans. Du får i tillegg et dypdykk i Frode Øverlis varierte seriekarriere, der alt fra Fantomet-parodier til reklameoppdrag inkluderes. Dessuten kommenteres en haug striper av Øverli selv, samt av andre forståsegpåere i redaksjonen.

"Skal du følge med på denne tegneseriestripen, bør du ha solid lommebok og koste vekk støvet i bokhyllene. Etter hvert vil serien inneholde mange bind. Uten at vi griner av den grunn. Få tegneserieskapere er forunt den æren å komme i pene bøker, som attpåtil er morsomme å bla i. (...) Med andre ord: fortsatt høy kvalitet og historier som pirrer våre lave instinkter og tøyer smilebåndet."
Truls Horvei, Haugesunds AvisFrida

Fakta