Meny
 
I kjærlighetens vold - 
   Giancarlo Berardi
  
   Luca Vannini
  
   Nina Svendsrud

I kjærlighetens vold

; Luca Vannini (Illustratør) ; Nina Svendsrud (Oversetter)

Serie: Julia Kendall - en kriminologs opplevelser 2

Bok to i triologien om Julia Kendall og hennes etterforskning av de bestialske drapene i Garden City, New Jersey, tilbake i 1998 byr på mer spenning med Myrna Harrod. I bok 1 slapp drapskvinnen Myrna Harrod akkurat unna Julia og hennes partner Leo, men som denne boken vil bekrefte er miss Harrod langt fra ferdig med å drepe. Les mer
Vår pris
136,-
Spar
13,-

Veil. pris: 149,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 136,-
Spar: 13,-

Veil. pris: 149,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Bok to i triologien om Julia Kendall og hennes etterforskning av de bestialske drapene i Garden City, New Jersey, tilbake i 1998 byr på mer spenning med Myrna Harrod. I bok 1 slapp drapskvinnen Myrna Harrod akkurat unna Julia og hennes partner Leo, men som denne boken vil bekrefte er miss Harrod langt fra ferdig med å drepe. Denne boken vil by på langt mer action enn forrige bok, så forbered deg på et aldri så lite blodbad.

Om serien: Julia Kendall er en hjelpsom frilanser hvis spesialfelt er kriminologi og et godt øye for mord og seriemordere. Manusforfatter Giancarlo Berardi, kjent for den særs populære italienske western-serien Ken Parker, lot seg inspirere av selveste Audrey Hepburn da han skapte Julia. Forleggeren Sergio Bonelli Editore er også kjent for seriene Tex Willer, Dylan Dog , Ken Parker og en rekke andre såkalte bonealliani (tegneseriepocketer).
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 130
ISBN: 9788242969804
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Oggetto d'amore
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger