Meny

Stieg Larssons Menn som hater kvinner

bok 1 : tegneserieroman for voksne

; Leonardo Manco (Illustratør) ; Andrea Mutti (Illustratør) ; Terje Nordberg (Oversetter)

Serie: Millennium. Tegneserieroman 2

Henrik Vanger klarer ikke å få fred i sjelen før han får vite hva som skjedde med hans unge slektning Harriet Vanger. Hun forsvant sporløst for førti år siden, og Henrik er overbevist om at hun ble myrdet. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Henrik Vanger klarer ikke å få fred i sjelen før han får vite hva som skjedde med hans unge slektning Harriet Vanger. Hun forsvant sporløst for førti år siden, og Henrik er overbevist om at hun ble myrdet.


Han vil engasjere den kjente journalisten Mikael Blomkvist for å grave i saken, men han vil først forsikre seg om at Blomkvist er rett mann for oppgaven. Derfor settes privatetterforskeren Lisbeth Salander til å finne ut mer om Blomkvists bakgrunn og evner.


Det blir begynnelsen på en saga om skjulte hemmeligheter, vold og overgrep ...


Tegneserien om Millennium-trilogien utgis i seks deler, to for hver del i trilogien. Dette er første del av Stieg Larssons bestselgerserie.


Den skotske kriminalforfatteren Denise Mina har skrevet seriemanuset. Mina har tidligere skrevet manus for blant annet Hellblazer. Leonardo Manco har blant annet tegnet Hellstorm, War Machine, Doom og Hellblazer. Andrea Mutti har tegnet både for Dark Horse (Star Wars) og DC Comics (The Executor og DMZ).

Fakta