Min side Kundeservice Bli medlem

Tegnehanne

Fra web til papir fordi fansen krevde det.
TegneHanne har hatt en formidabel suksess. Først med bloggen sin under samme navn og deretter ved å være ukentlig klikkmagnet for Aftenposten. Med et tegnet skråblikk på hverdagslige situasjoner har serieskaper og blogger Hanne Sigbjørnsen blitt en av landets mest leste. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Fra web til papir fordi fansen krevde det.
TegneHanne har hatt en formidabel suksess. Først med bloggen sin under samme navn og deretter ved å være ukentlig klikkmagnet for Aftenposten. Med et tegnet skråblikk på hverdagslige situasjoner har serieskaper og blogger Hanne Sigbjørnsen blitt en av landets mest leste. Så populær er hun at bloggen vant Vixen Blog-awards i 2012. Nå kommer endelig de underfundige betraktningene hennes mellom stive permer. Boken er allerede en etterspurt vare, erfarer redaksjonen, etter utallige oppfordringer fra fans som vil ha en samling med utvalgte TegneHanne-godbiter.

Her får du både gjensyn med klassikerne som «Kaffedamen» og «Autoriteter», samt helt nye historier laget eksklusivt for denne boken. Det er få andre humorister.som klarer å beskrive hverdagslivets mange pinligheter med så stort vidd og latterframkallende betraktninger som Hanne Sigbjørnsen. Bare åpne boken og se selv.

Detaljer

Forlag
Egmont Publishing
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
176
ISBN
9788242952837
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Tegnehanne
Format
17 x 17 cm
Priser
Pondusprisen 2015
Serie
TegneHanne

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tegnehanne:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grensen

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
 
Elskeren
3 for 2

Elskeren

Helene Flood
Innbundet 
149,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv