Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Vippepunktet

hvordan små ting kan gjøre en stor forskjell

Vippepunktet - eller The Tipping Point som originalen het - er Malcolm Gladwells sensasjonelle gjennombruddsbok om det magiske øyeblikket når en idé, en trend eller en sosial adferd tar fyr og sprer seg som ild i tørt gress. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Vippepunktet - eller The Tipping Point som originalen het - er Malcolm Gladwells sensasjonelle gjennombruddsbok om det magiske øyeblikket når en idé, en trend eller en sosial adferd tar fyr og sprer seg som ild i tørt gress. Slik en mann med influensa kan skape en epidemi, kan et dytt i riktig retning til rett tid av og til løfte et produkt fra ingenting til allemannseie. Hvorfor og hvordan går fenomener fra å være utenkelige til å bli selvsagte? Ikke noe tema er for lite og ubetydelig til å gi svar på store spørsmål når Gladwell gyver løs på det, med like deler fortellerkunst og vitebegjær.
Gladwells berømte bestselger utforsker og forklarer vippepunktet som fenomen. Boken har allerede forandret hvordan vi tenker omkring hvordan ideer og sosiale vaner sprer seg i vårt moderne kommunikasjonssamfunn.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
276
ISBN
9788232803514
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
The tipping point
Format
20 x 14 cm
Nr
8213682

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vippepunktet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kina

Sun Heidi Sæbø
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv