Min side Kundeservice Bli medlem

En av oss

Åsne Seierstad har skrevet en sterk bok om 22. juli, basert på unikt kildemateriale.

Det var ikke en fremmed terroristgruppe som sto bak det største angrepet på Norge i fredstid, men en ung mann fra Oslo. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Åsne Seierstad har skrevet en sterk bok om 22. juli, basert på unikt kildemateriale.

Det var ikke en fremmed terroristgruppe som sto bak det største angrepet på Norge i fredstid, men en ung mann fra Oslo. Siden 22.juli 2011 har Norge prøvd å forstå hva som drev massedrapsmannen. Gjennom et unikt kildemateriale har Åsne Seierstad funnet en gutt og en mann som i mange år strevde med å finne sin plass innenfor samfunnets rammer, men.som endte med å bryte dem på det mest brutale vis.

Dette er også en fortelling om dem som ble berørt. To søstre fra Nesodden som gledet seg til AUFs sommerleir på Utøya, årets høydepunkt. Og en guttegjeng fra Troms som dro sørover med samme mål. Bare noen av dem returnerte.

Den prisbelønnede forfatteren Åsne Seierstad har tidligere rapportert fra krigssoner ute i verden. 22. juli 2011 skjedde dramatikken i hennes eget land. Dette er den første boken hun skriver om Norge.

Medlemsvurdering:
Jeg trodde ikke det var mulig å finne nytt stoff om den uhyggelige begivenheten forårsaket av en enkelt mann, men jeg tok feil. Utrolig god research av Seierstad, og utrolig at det har vært mulig å finne så mange kilder. Det viktigste ved boka er allikevel at hun formår å sette alle perspektivene omkring den forferdelige hendelsen, som bare ikke må skje igjen. Utrolig tankevekkende bok for alle oss som lever videre.

Torger Andreas Børresen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
532
ISBN
9788248914532
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
21 x 15 cm
Nr
8076588

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Ø
Ø – 26.12.2017

– Lettlest

T
Torger Andreas Børresen – 10.05.2016

– Jeg trodde ikke det var mulig å finne nytt stoff om den uhyggelige begivenheten forårsaket av en enkelt mann, men jeg tok feil. Utrolig god research av Seierstad, og utrolig at det har vært mulig å finne så mange kilder. Det viktigste ved boka er allikevel at hun formår å sette alle perspektivene omkring den forferdelige hendelsen, som bare ikke må skje igjen. Utrolig tankevekkende bok for alle oss som lever videre.

I
Inger Marit Nibe Klaussen – 01.05.2016

– En av oss

Oppdag mer

Bøker som ligner på En av oss:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv