Ingen fred å finne

22. juli ti år etter

Hvordan har det gått med oss? Ti år etter terrorangrepene 22. juli 2011 vet vi mer om ringvirkningene for både mennesker og samfunnet.

Les mer

79,-

379,- Spar: 300,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lesesommer - faktabøker fra 79,- Velg flere her

22. JULI er en dato som har brent seg inn i bevisstheten. For dem som overlevde terror-angrepet, deres pårørende, familie, venner og bekjente var det politiske attentatet starten på marerittet og mange år med ettervirkninger av det som skjedde. «Folk i dag kan slite mer enn de gjorde i tiden rett etter 22.07. Selv ti år er for kort,» sier Stian Bromark.

Terrorens ringvirkninger
I Ingen fred å finne følger Bromark en rekke personer gjennom de ti årene som er gått siden 22. juli. Historiene deres er vitnesbyrd om terrorens ringvirkninger, både på mennesker og samfunn. Fikk ofrene fra Utøya og Regjeringskvartalet den hjelpen de trengte? Og har vi som samfunn egentlig tatt et oppgjør med idelogien til terroristen?

Etter rosetoget
«Bromarks bok er tankevekkende, velskrevet og ikke minst høyst aktuell (...) Størst plass vier han til å skildre og drøfte de psykologiske konsekvensene for de overlevende, etterlatte og pårørende. Men han tar også opp konsekvensene terrorangrepet har hatt for den politiske debatten. Før han til slutt forsøker å samle trådene og forstå hvorfor rosetoget ikke ble etterfulgt av et oppgjør med politisk ekstremisme og terrorisme,» skriver anmelder Marius Wulfsberg i sin rosende anmeldelse i Dagbladet.

Detaljer

Forlag
Res publica
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
232
ISBN
9788282262279
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Ingen fred å finne
Format
22 x 15 cm
Nr
8186596

Medlemsblad

Om forfatteren

STIAN BROMARK (f. 1972) er forlegger, redaktør og forfatter. Han har utgitt en rekke sakprosabøker, blant annet Selv om sola ikke skinner (2012) om 22. juli 2011.

Utdrag

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ingen fred å finne:

Den andre
249,-

Den andre

Kristin Solberg
Innbundet 
249,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stormen
299,-

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
299,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv