Jeg, Tuva og stemmen til Iron Maiden

roman

Som gutt er Thomas Nordvik og storesøster Veronica vitne til at nabogutten Ola blir påkjørt og drept av toget. Det er faren deres som kjører toget, og denne hendelsen forandrer alt for familien. Thomas og Veronica holder hemmelig for faren at de lekte ved jernbanelinja. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Som gutt er Thomas Nordvik og storesøster Veronica vitne til at nabogutten Ola blir påkjørt og drept av toget. Det er faren deres som kjører toget, og denne hendelsen forandrer alt for familien. Thomas og Veronica holder hemmelig for faren at de lekte ved jernbanelinja. Hemmeligheten binder søsknene tettere og tettere sammen, samtidig som den lille familien rammes av en rekke dramatiske hendelser. Skjer alt dette fordi Thomas er skyld i Olas død? Thomas er svært flink til å synge, og flykter inn i drømmer om å bli vokalist i Iron Maiden.
Nesten tretti år etter er datteren Tuva på Utøya. Datoen er 22. juli 2011. Thomas Nordvik har kontakt med henne på telefon da katastrofen treffer den lille øya, men han har ingen mulighet til å hjelpe henne. Jeg, Tuva og stemmen til Iron Maiden er en medrivende generasjonsroman om drømmer, idealisme og de uslitelige båndene som binder foreldre og barn sammen.

Detaljer

Forlag
Liv forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
304
ISBN
9788283301588
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Jeg, Tuva og stemmen til Iron Maiden
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg, Tuva og stemmen til Iron Maiden:

15:25

Aina M. Ertzeid
Innbundet 
345,- 379,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tråden

Victoria Hislop
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv