Meny

Rettsnotater

22. juli-rettssaken, Oslo tinghus 2012

Denne boken inneholder artiklene Kristopher Schau skrev for Morgenbladet fra 22. juli-rettssaken, en upublisert artikkel, og kommentarer. Kristopher Schau (f. 1970) er musiker og forfatter, og kjent fra radio og tv. Les mer
Vår pris
254,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 254,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Kristopher Schau. Foto: Ellen Lande Gossner/NCPDenne boka inneholder artiklene Kristopher Schau skrev for Morgenbladet fra 22. juli-rettssaken, en upublisert artikkel og kommentarer.

Schaus artikler avstedkom overveldende mange og positive reaksjoner da de ble trykket i Morgenbladet. Hver uke gjorde han opp status for hvordan han selv opplevde rettssaken, ikke som nyhetsreporter/journalist, men som forfatter og medmenneske. Han forsøkte å skrive seg gjennom og forstå, og slik ble hans tekster et slags uavhengig blikk på gjerningsmannen og selve saken og på hvordan rettssaken ble håndtert i mediene, samtidig som han reflekterer over hvordan samfunnet skal forholde seg til en slik ufattelig hendelse.

Kristopher Schau (født 1970) er musiker og forfatter, kjent fra tv og radio. Han har vakt oppsikt i Norge med prosjekter som grenser til performancekunst. I 2009 ga han ut den kritikerroste boka På vegne av venner. Han er medforfatter på manus til tv-serien "Dag".

Klokt fra rettssalen ... skriver til oss på en måte som gir oss et uavhengig og medborgerlig blikk ... Han behersker refleksjonens kunst på en inkluderende måte.
Torstein Hvattum, Aftenposten

Fakta