Min side Kundeservice Bli medlem

Sinte hvite menn

de ensomme ulvenes terror

Hva får ensomme ulver til å begå terrorhandlinger? Og hva skiller dem fra terrorister som opererer i grupper? I Sinte hvite menn blir historien, ideologien og psykologien til kjente og mindre kjente soloterrorister som Timothy McVeigh, Lasermannen John Ausonius, Peter Mangs, Ted Kaczynski, og Anders Behring Breivik gått etter i sømmene, på jakt etter det som skiller en voldelig terrorist fra en alminnelig ekstremist. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Hva får ensomme ulver til å begå terrorhandlinger? Og hva skiller dem fra terrorister som opererer i grupper? I Sinte hvite menn blir historien, ideologien og psykologien til kjente og mindre kjente soloterrorister som Timothy McVeigh, Lasermannen John Ausonius, Peter Mangs, Ted Kaczynski, og Anders Behring Breivik gått etter i sømmene, på jakt etter det som skiller en voldelig terrorist fra en alminnelig ekstremist.

«Jeg ønsker å forstå veien fra barndom og oppvekst, frem til terroristen står der med detonatoren til bomben eller med maskingeværet klart til å fyre av. Hvordan spiller personlige opplevelser, ideologi og personlighet sammen, slik at en McVeigh, en Breivik eller en Kaczynski bestemmer seg for å starte sin private krig mot samfunnet? Går det an å forstå logikken deres?» spør Skoglund i denne boka.

Detaljer

Forlag
Humanist forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
185
ISBN
9788292622919
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Sinte hvite menn
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sinte hvite menn:

Den andre
3 for 2

Den andre

Kristin Solberg
Innbundet 
249,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Insex

Alex Stoddrad
Innbundet 
762,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv