Meny
Den barmhjertige terroristen - Jan Ove Ekeberg

Den barmhjertige terroristen

kriminalroman

Når det verst tenkelige skjer ...
En gruppe norske spesialsoldater i Afghanistan deltar i en aksjon for å drepe Talibans øverste leder. Aksjonen ender i katastrofe: En skole blir sprengt, over hundre barn dør. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Når det verst tenkelige skjer ...
En gruppe norske spesialsoldater i Afghanistan deltar i en aksjon for å drepe Talibans øverste leder. Aksjonen ender i katastrofe: En skole blir sprengt, over hundre barn dør.

Terrortrusselen mot Norge øker, og Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) mottar informasjon om at en fryktet internasjonal terrorist kan være i landet. Like etter blir en politiker korsfestet til sidedøren på Stortinget med et bombebelte rundt livet. Da politiet rykker inn, skjer det verst tenkelige.

Politiinspektør Asbjørn Krag i PST får saken. Fra rullestolen kjemper den invalidiserte krigshelten en intens kamp mot klokka. Så finner Krag et gammelt sorthvitt-bilde i skrivebordsskuffen hjemme hos sin egen far, og jakten tar en ny vending. Løsningen kan ligge rett foran ham, men Krag risikerer en høy personlig pris for å finne den.


«Den profilerte TV-journalisten Jan Ove Ekeberg har levert en velskrevet og troverdig thriller.(...) På en mesterlig måte makter Ekeberg å holde nerven oppe i paralellhistoriene. Han bygger opp et troverdig plott med mange overraskelser underveis. Han har et lett og ledig språk og unngår banalitetene.»
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten


«Jan Ove Ekeberg skriver like kjapt, effektivt og scenisk når han skriver samtidsthriller som når han skriver historiske spenningsromaner.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad


«... en ordentlig pageturner, som ender i et adrenalin-marinert shoot-out av klassisk merke.»
Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv


«Hold deg fast!»
Peter Nagy, Vi Menn

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 374
ISBN: 9788205478541
Utgave: 1. utg.
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger