Meny

Blodmåne

Serie: Harry Hole 13

Ny Harry Hole-krim av Jo Nesbø!

Les mer
Vår pris
393,-
Spar
56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 30.08.2022

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 393,-
Spar: 56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 30.08.2022

Ny Harry Hole-thriller av Jo Nesbø!

Jo Nesbø forteller i et intervju med VG 10. mai at den 13. romanen med Harry Hole kommer 30. august. Den har fått tittelen Blodmåne.

Harry har dratt til Los Angeles for å drikke seg i hjel etter at livet hans hjemme i Norge er gått i stykker. Uten å røpe for mye sier forfatteren at Harry lever som uteligger i LA da han blir plukket opp av en 70-årig skuespiller som gir ham husly og mat og kler ham opp og bruker ham som sin faste eskorte. 

Hjemme i Norge arbeider Harrys gamle kollega, Katrine Bratt, med å etterforske drapet på to jenter, som hadde det til felles at de var på samme party og hadde en eiendomsbaron som sugar daddy. Katrine ønsker derfor å kalle inn politiets gamle ekspert på seriemord, Harry Hole. Haken er at eiendomsbaronen allerede har hyret inn Harry til å renvaske ham for mistankene om at han har noe med de to jentenes forsvinning og død å gjøre.

– Handlingen foregår over to intense uker hvor det er varslet full måneformørkelse med blodmåne fredagen i den andre uka, sier Nesbø og forteller at dette fenomenet inntreffer om noen få dager sett fra Norge. 

– Det er varslet blodmåne 15.–16. mai, så det passer jo bra å slippe tittelen på boka nå.

Nesbø hadde opprinnelig ikke tenkt at det skulle bli så mange bøker med Harry Hole, – men det hadde kanskje noe med at jeg trodde jeg skulle dø før jeg var 50 år.

– Nå kan jeg med sikkerhet si at det kommer flere bøker. Historien har vokst. Det er ikke mer dramatisk enn at jeg har fått ideer til historier som jeg har lyst til å fortelle, sier Jo Nesbø til VG.

Kilde: vg.no, 10.5.2022

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788252593099
Utgave: 1. utg.
Nr: 8204179
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger