Meny
 

En femte årstid

«Enda en imponerende bok fra Torkil Damhaug! ... spennende, smart og spenstig skrevet!»

, VG Terningkast 6
Ann, Victor, Helene, Nicolai. Fire ungdommer som henger sammen. De prøver ut ting, og alt er ikke like smart. En av de tingene de ikke burde gjort, var å stenge en klassekamerat inne i kjelleren på den nedlagte fabrikken nede ved elva, der det en gang skjedde en grusom ulykke. Les mer
Vår pris
99,-
Spar
100,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 99,-
Spar: 100,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Ann, Victor, Helene, Nicolai. Fire ungdommer som henger sammen. De prøver ut ting, og alt er ikke like smart. En av de tingene de ikke burde gjort, var å stenge en klassekamerat inne i kjelleren på den nedlagte fabrikken nede ved elva, der det en gang skjedde en grusom ulykke.

Kort tid senere er to av de fire ungdommene funnet døde, og den tredje er forsvunnet.

Fakta

Bla i boka

Anmeldelser

«Enda en imponerende bok fra Torkil Damhaug! ... spennende, smart og spenstig skrevet!»

, VG Terningkast 6

«En thriller som er ambisiøs i opplegget, mesterlig i utformingen - perspektivrik, full av bevisst plasserte ledemotiv og passe innfløkt i strukturen, intenst spennende og psykologisk dyptpløyende i sin kretsing om menneskesinnets irrganger.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 6

«En mesterlig konstruert studie av et ungdomsmiljø i den mest livsfarlige følsomme tida, da alt kan skje.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Torkil Damhaug er tilbake blant de beste. Med «En femte årstid» har han leverte et sterkt bidrag til årets påskekrim med en kloss på nesten 600 sider.»

, Romerikes Blad Terningkast 5

«Stilmessig er Damhaug en av våre beste, og har en leken tilnærming til språket og den omfattende historien er preget av gode miljøbeskrivelser og naturlig dialog. Til sammen gjør dette sitt til at du har liten lyst til å legge fra deg boka før alle trådene er nøstet opp.»

, Trønder-Avisa Terningkast 5

«(...) uhyre smart sammenskrudd»

, Moss Avis Terningkast 5

«Torkil Damhaug har skrevet årets anbefalte påskekrim. En lang, god og innsiktsfull roman som stadig tar uventede vendinger.»

, Dagsavisen

«"Den femte årstid" er en ypperlig eksistensiell thriller, et nervepirrende drama på høyde med de beste av norsk og internasjonal krim.»

, Dagens Næringsliv

«Torkil Damhaug er selve sjongløren blant norske krimforfattere. I «En femte årstid» er han på sitt beste.(...) en stilren psykologisk krim, og innen sjangeren står Damhaug i en særklasse her til lands.»

, Hamar Arbeiderblad