Meny

Politi

; Helge Winther-Larsen (Oppleser)

Serie: Harry Hole 10

... denne romanen er en ren triumfferd.

, VG Terningkast 6
"Politi" - en Harry Hole-roman. Flere politimenn blir funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap som de selv har vært med på å etterforske. Drapene er ekstremt brutale og bestialske. Politiet står uten spor og mangler i tillegg sin beste etterforsker. Les mer
Vår pris
169,-

(Nedlastbar lydbok)
Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 8 bonuskroner!

Nedlastbar lydbok
Legg i ønskeliste
Nedlastbar lydbok
Legg i ønskeliste
Vår pris: 169,-

(Nedlastbar lydbok)
Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 8 bonuskroner!

Om boka

"Politi" - en Harry Hole-roman. Flere politimenn blir funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap som de selv har vært med på å etterforske. Drapene er ekstremt brutale og bestialske. Politiet står uten spor og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På et sykehus ligger en hardt skadet mann i koma. Rommet bevoktes av politiet, og ingen får vite hva den mystiske pasienten heter. Samtidig blir politimenn funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap. Politiet står uten spor og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På sykehuset viser pasienten tegn til å komme til bevissthet. Gjør deg klar til en rystende ferd gjennom Oslos gater og Harrys univers.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?

Anmeldelser

... denne romanen er en ren triumfferd.

, VG Terningkast 6

... et mesterstykke i kunsten å manipulere og en uovertruffen pageturner.

, Aftenposten

Er du Nesbø-fan fra før, kan du umulig bli skuffet av Politi.

, Dagbladet

Språket er konkret, rett på ... med dialogene som sin aller sterkeste side. Spenningen er upåklagelig.

, NRK P2

Nesbø briljerer med små og store avledningsmanøvre gjennom hele boka, og som en tryllekunstner får forfatteren oss til å tro fullt og fast på ting vi egentlig ikke vet.

, Dagsavisen

... ingen vil vel gi særlig høye odds på at siste ord om Harry Hole virkelig er sagt med dette. Uansett vil «Politi» befeste, og sikkert også, forsterke Jo Nesbøs posisjon som en verdens enere innen spenningslitteratur.

, Adresseavisen

Jo Nesbø prøver heller ikke denne gang å fornye krimsjangeren. Det trenger han heller ikke, for han er en av dem som behersker formatet aller best, uansett om vi leter i hyllene for norske eller oversatte krimforfattere.

, Stavanger Aftenblad