Min side Kundeservice Bli medlem

I Hennes Majestets tjeneste

Scotland Yard avskriver flere dødsfall som selvmord. Men Carl Hamilton ser at det finnes vage likhetstrekk ved de seks ofrense situasjoner. Britisk etterretningstjeneste tvinges til å åpne etterforskningen, men bare Hamilton kan bryte jernringen som omgir topphemmelighetene ingen ønsker å få belyst. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Scotland Yard avskriver flere dødsfall som selvmord. Men Carl Hamilton ser at det finnes vage likhetstrekk ved de seks ofrense situasjoner. Britisk etterretningstjeneste tvinges til å åpne etterforskningen, men bare Hamilton kan bryte jernringen som omgir topphemmelighetene ingen ønsker å få belyst. Saken fører ham til Russland, til et endelig oppgjør med den gamle kontakten Jurij Tjivartsjev, og senere til et møte med Yassir Arafat. Niende bok om Carl Hamilton, også kjent som Coq Rouge.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788241954191
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
I Hennes Majestäts tjänst
Serie
Hamilton 9
Historien om Carl Hamilton 9

Medlemmers vurdering

H
Heidi – 03.08.2008

– Det bringer Hamilton på storviltjakt i Sibir, men samtidig skal han løse et gisseldrama i Irak og se opp for sicilianske mafiosos som ønsker å fylle ham og hans familie med bly - noe de langt på vei lykkes med.Guillou eksellerer i blodige actionscener, og med en strammere regi kunne det blitt like spennende underholdning som de fleste tidligere bøkene om Coq Rouge.Men lange deler blir for snakkesalige og handlingstomme. Guillous forsøk på å gi sin helt et bredere register å spille på, gir ikke noen ny dimensjon, hverken til mannen eller romanen.Det største problemet er replikkpartiene. Guillou begår den kardinalfeil at han stadig må fortelle at personene sier noe morsomt, istedenfor å la teksten tale for seg.For øvrig blir det litt slitsomt at alle de menneskene som Hamilton liker, er så fordømt politisk korrekte, mens andre forblir usympatiske stereotyper, ikke minst det britiske persongalleriet. Boka synes jeg er helt ok å lese,men blir vanskelig å forstå i språkbruket i boka.

Oppdag mer

Bøker som ligner på I Hennes Majestets tjeneste:

Se flere

Logg inn

Handlekurv