Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Sløve hester

«Sløve hester er på mange måter en snublende, litt halvfull og tøysete hyllest til den gamle mesteren.»

Ingvar Ambjørnsen, VG

Sløve hester kaster oss rett inn i et nervepirrende terrorscenario: Den unge MI5-feltagenten River Cartwright er på King's Cross stasjon, hvor han skal finne og pågripe en mistenkt selvmordsbomber. Ifølge instruksen er bomberen fra Midtøsten, iført hvit t-skjorte under blå skjorte. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Sløve hester kaster oss rett inn i et nervepirrende terrorscenario: Den unge MI5-feltagenten River Cartwright er på King's Cross stasjon, hvor han skal finne og pågripe en mistenkt selvmordsbomber. Ifølge instruksen er bomberen fra Midtøsten, iført hvit t-skjorte under blå skjorte. River og de andre agentene finner mannen som passer beskrivelsen, men han er ingen selvmordsbomber. Plutselig blir River usikker: hvit t-skjorte under blå skjorte, eller blå t-skjorte under hvit skjorte?
Sløve hester er første bok i serien om Slough House, avdelingen hvor MI5-agenter blir omplassert etter å ha begått utilgivelige tjenestefeil eller på annet vis tabbet seg ut. Sjefen her er Jackson Lamb: tjukk, uflidd, kjederøykende og intenst utrivelig - og, skal det etter hvert vise seg, en genial spion med en ryggrad av stål.

Medlemsvurdering:
Dette er en topp thriller/krim. Det er litt utfordrende med at det vel egentlig ikke er noen en liker av persongalleriet som blir presentert på de første 100 sidene, MI5 agenter som har gjort tabber og havnet på et kontorbygg kalt Slough House for å flytte papir. Sjefen deres er en usympatisk slask som snakker dritt om sine "tapere". Så begynner ting å skje - noen spiller et høyt spill, og kanskje sjefen på Slough House bryr seg mer om sine medarbeidere enn de tror? Etter presentasjonen av galleriet de første 100 sidene tar boken/historien seg kraftig opp - en pageturner.

Hans Olav Kirknes

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
389
ISBN
9788203268212
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Slow horses
Format
21 x 13 cm
Serie
Slough House 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Sløve hester er på mange måter en snublende, litt halvfull og tøysete hyllest til den gamle mesteren.»

Ingvar Ambjørnsen, VG

«Serien om Jackson Lamb er årets oppdagelse. Dette er knallsterk og original krim.»

Asbjørn Slettemark, OP-5

«... selv om det her er alvor og samfunnskritikk og medfølelse å finne, glemmer romanen aldri at den grunnleggende sett er et spill, en lek som har som viktigste formål å underholde. Det gjør den en aldeles utmerket jobb med.»

Ola Hegdal, nrk.no

Medlemmers vurdering

H
Hans Olav Kirknes – 11.04.2020

– Dette er en topp thriller/krim. Det er litt utfordrende med at det vel egentlig ikke er noen en liker av persongalleriet som blir presentert på de første 100 sidene, MI5 agenter som har gjort tabber og havnet på et kontorbygg kalt Slough House for å flytte papir. Sjefen deres er en usympatisk slask som snakker dritt om sine "tapere". Så begynner ting å skje - noen spiller et høyt spill, og kanskje sjefen på Slough House bryr seg mer om sine medarbeidere enn de tror? Etter presentasjonen av galleriet de første 100 sidene tar boken/historien seg kraftig opp - en pageturner.

s
step – 11.02.2020

– Dette var en bok jeg holdt på å gi opp og angrer litt på at jeg ikke gjorde. Første tredjedel går på å beskrive alle de sløve hestenes historie, noe som både er rotete (siden de er ganske mange) og kjedelig. Når historien endelig kommer i gang, er den grei nok, men ikke særlig original. Jeg vil nok ikke lese mer av denne forfatteren.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sløve hester:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-
Hitra
Ny!

Hitra

Samuel Bjørk
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv