Min side Kundeservice Bli medlem

Vendetta

Carl Gustaf Gilbert Hamilton, alias Coq Rouge, må ut på sitt 6. oppdrag, sammen med offiserskamerater fra den svenske etterretningstjenesten. Denne gangen møter han en motstander som spiller etter helt andre regler enn ham selv. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Carl Gustaf Gilbert Hamilton, alias Coq Rouge, må ut på sitt 6. oppdrag, sammen med offiserskamerater fra den svenske etterretningstjenesten. Denne gangen møter han en motstander som spiller etter helt andre regler enn ham selv. En slik motstander møter den sicilianske mafiaen også. En konfrontasjon mellom disse partene kan bare føre til vendetta.

Medlemsvurdering:
Vendetta er en av de mest pulserende bøkene om Carl Gustav Gilbert Hamilton. Hovedtyngden av dens handling foregår på Scicilia, og den italienske mafiaen er Hamiltons fiende. Den store svenske våpenprodusenten Bofors er også innblandet, og Hamilton blir sendt av Samuel Ulfsson for å undersøke hva som egentlig foregår på øya. En voldsom konfrontasjon mellom Hamiltons OP5 og det hardeste av den scicilianske mafiaen blir resultatet. Boken er ekstremt spennende, og har puls og spenning hele veien. Carl Hamilton må bruke all sin kløkt og alle sine agentegenskaper for å overleve på Scicilia.
Bøkene om Coq Rouge har flere aspekter enn spenning og action, de er ofte meget lærerike, og skildrer også stemninger og følelser på en fantastisk måte - dette er en av Guillous klart beste.

Aleksander Dypvik Myklebust

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Piratforl.
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788281434271
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Vendetta
Serie
Hamilton 6
Historien om Carl Hamilton 6

Les utdrag

Åpne e-bokutdrag her

Medlemmers vurdering

M
Mikke – 03.07.2010

– "Vendetta" åpner med at det svenske UD får tilsendt en avkappet pekefinger fra Palermo, Italia. Den avkappede fingeren stammer fra en svensk statsborger som mafiaen på Sicillia har kidnappet for å kreve en stor sum løsepenger fra den svenske staten. Carl Hamilton blir derfor sendt til Italia sammen med en kollega for å forhandle løs de kidnappede svenskene. Det blir snart klart at mafiaen ikke vil forhandle da de dreper Hamiltons kollega som var ubevæpnet. En slik aksjon kan ikke få noe annet utfall enn en vendetta (eller blodhevn) fra Carl Hamilton sin side. Etter min mening er ikke dette en veldig god bok og den kan til tider bli litt langdryg selv om den har ett par spennende scener der Hamiltons og hans kolleger gjør kål på flere mafiamedlemmer.

A
Aleksander Dypvik Myklebust – 02.01.2006

– Vendetta er en av de mest pulserende bøkene om Carl Gustav Gilbert Hamilton. Hovedtyngden av dens handling foregår på Scicilia, og den italienske mafiaen er Hamiltons fiende. Den store svenske våpenprodusenten Bofors er også innblandet, og Hamilton blir sendt av Samuel Ulfsson for å undersøke hva som egentlig foregår på øya. En voldsom konfrontasjon mellom Hamiltons OP5 og det hardeste av den scicilianske mafiaen blir resultatet. Boken er ekstremt spennende, og har puls og spenning hele veien. Carl Hamilton må bruke all sin kløkt og alle sine agentegenskaper for å overleve på Scicilia.
Bøkene om Coq Rouge har flere aspekter enn spenning og action, de er ofte meget lærerike, og skildrer også stemninger og følelser på en fantastisk måte - dette er en av Guillous klart beste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vendetta:

Se flere

Logg inn

Handlekurv