Min side Kundeservice Bli medlem
Hovedbok nå

Lucia

«Nesten perfekt krim! Franske Bernard Minier nærmer seg det sublime i sin nye krimserie som starter med boken «Lucia». (.) Som kriminell håndverker er han ganske enkelt suveren!»

Sindre Hovdenakk, VG

Grusomme, utspekulerte åsteder ryster politietterforsker Lucia. Hun tar opp jakten på en seriemorder som må være ondskapen selv.

Les mer

429,-
Sendes innen 1 virkedag
Runhild

Skrevet av: Runhild, Redaktør

Bernard Minier er i det internasjonale toppsjiktet og den mest leste krimforfatteren i Frankrike. I Lucia introduserer han den tøffe og uredde politietterforskeren Lucia Guerro. Plagsom dame, synes mange rundt henne, men det er først og fremst forbryterne som har noe å frykte når hun får teften av dem.

Et mareritt av et åsted
Lucia står målløs i regnet og prøver å ta inn over seg synet av politikollegaen sin. Den nakne, maltrakterte kroppen hans er festet til et kors mens regnet siler ned over ham. Det er et åsted helt utenom det vanlige. Rystet tar Lucia opp jakten på morderen og får uventet hjelp fra en gjeng kriminologi-studenter som har utviklet et kunstig intelligensverktøy som kan oppdage sammenhenger mellom uoppklarte saker.

Uventet oppdagelse
De finner ut at det har vært lignende saker tidligere som aldri er blitt oppklart. En seriemorder har opererert i flere tiår uten å bli avslørt, en som arrangerer åstedene inspirert av renessansemalerier. Jakten på morderen foregår med et sydende Spania som bakteppe og spor som leder til en virkelighet mer grusom enn legendene og mytene det er hentet inspirasjon fra.

Forbered deg på frykt, mysterier, overraskelser, terror og angst ... Anmelderne sammenligner Lucia med verdenssuksessen Millennium med Lisbeth Salander i hovedrollen, og Lucia har ganske riktig både en mystisk tatovering på ryggen og et eget mørke hun må hamle opp med ...

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
401
ISBN
9788252594300
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
21 x 14 cm
Nr
8223378
Serie
Lucia Guerrero 1

Medlemsblad

Om forfatteren

Bernard Minier (f. 1960) er Frankrikes mest leste krimforfatter og bøkene hans er oversatt til over 20 språk. Lucia er Miniers tiende roman, og den første om etterforsker Lucia Guerro.

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Nesten perfekt krim! Franske Bernard Minier nærmer seg det sublime i sin nye krimserie som starter med boken «Lucia». (.) Som kriminell håndverker er han ganske enkelt suveren!»

Sindre Hovdenakk, VG

«. fascinerende og til tider ulidelig spennende. Ny hovedperson og flytting av handlingen fra Pyreneene til Spania er vellykket, ikke minst fordi etterforskningen tar oss med til de vakre byene Segovia og Salamanca.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

Medlemmers vurdering

Ø
Øystein – 21.02.2024

– Grei bok, god underholdning. Lucia var et friskt pust etter alle bøkene med Martin Servaz. Kan anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lucia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Brandy

Becky Sue Epstein
Innbundet 
189,-
 

Plikt

Marianne Clementine Håheim
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv