Min side Kundeservice Bli medlem

Patrioter

«Patrioter er fortettet og marerittliknede spenning på internasjonalt nivå».»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

VINNER AV SØLVKNIVEN 2024

Det beste angrep er et som ingen vet har funnet sted

En kvinne holdes som gissel. En av verdens dødeligste gifter er blitt produsert av terrorister. Det er kort tid til stortingsvalget, og nasjonen er truet. Les mer

375,-

429,- Spar: 54,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
VINNER AV SØLVKNIVEN 2024

Det beste angrep er et som ingen vet har funnet sted

En kvinne holdes som gissel. En av verdens dødeligste gifter er blitt produsert av terrorister. Det er kort tid til stortingsvalget, og nasjonen er truet.

Martin Tong er en av politiets mest erfarne terroretterforskere, men ødelagt av grusomhetene han har vært vitne til. Livet i PSTs terrorenhet har han lagt bak seg.

Jens Meidell, alenefar og sønn av en tidligere Arbeiderpartileder, har sin egen hemmelighet å vokte. Likevel sier han ja når partiets nye stjerneskudd, Christina Nielsen, vil ha ham med på laget. Han er imidlertid ikke forberedt når kampen om posisjonene blir rå og skitne.

Snart krysses Martins og Jens' veier. Demokratiet er under press fra både utsiden og innsiden. Hvilken pris er de villig til å betale for å redde det?

«Patrioter er fortettet og marerittliknende spenning på internasjonalt nivå». Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen, (Terningkast 5)

«Inni heiteste hampen så god krim. (...) Johnsrud er Norge svar på Tom Clancy, og dette er Johnsruds beste. At det går an å skrive så måpende godt.» Simen Ingemundsen, Randaberg 24 (Terningkast 6)

«Årets beste norske thriller (...) Det er bare å reise seg og gi stående applaus!» Geir Tangen, Krimlitteratur.com (Terningkast 6)

«Sjelden har en aktuell roman fått en bedre parallell. Makta på NRK TV passer som hånd i hanske for deler av denne boka.» Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

«Fortsatt makta som rår i Arbeiderpartiet. Boka slutter med en solid cliffhanger.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 5)

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203395178
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Priser
Sølvkniven 2024

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Patrioter er fortettet og marerittliknede spenning på internasjonalt nivå».»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Patrioter:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv