Min side Kundeservice Bli medlem

Angels & demons

En verdenskjent vitenskapsmann blir funnet brutalt myrdet med et mystisk symbol på brystet. Professor Robert Langdon finner ut at symbolet har tilknytning til broderskapet Illuminati, som er gjenoppstått for å fortsette sin vendetta mot erkefienden, den katolske kirken. Les mer

124,-
Paperback
Usikker levering*
*Vi bestiller varen fra forlag i utlandet. Dersom varen finnes, sender vi den så snart vi får den til lager

Logg inn for å se din bonus

En verdenskjent vitenskapsmann blir funnet brutalt myrdet med et mystisk symbol på brystet. Professor Robert Langdon finner ut at symbolet har tilknytning til broderskapet Illuminati, som er gjenoppstått for å fortsette sin vendetta mot erkefienden, den katolske kirken. I Roma jobber Langdon sammen med Vittoria Vetra, og de forsøker å finne ut av symbolene for å redde Vatikanet fra broderskapets planer. Dette er den første boken med Robert Langdon som hovedperson.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Corgi Books
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
619
ISBN
9780552161268
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
18 x 11 cm
Serie
Engler og demoner
Robert Langdon 1

Medlemmers vurdering

L
Lady Lyra – 12.10.2005

– Dette er Dan Browns første bok om Robert Langdon, professor i religiøs symbologi ved Harvard. Brown skriver denne gangen om et vågalt tema som fenger leserne- Den katolske kriken, paven, Vatikanstaten og en høyteknologisk antimaterie. Robert blir tilkalt til CERN, hvor en vitenskapsmann har blitt brutalt myrdet og brennmerket med Illuminati merket. Illuminati brorskapet har i århundrer vært sett på som utdødd, men nå virker det som det igjen er i virksomhet. Antimaterien har blitt stjålet og etter en telefon fra Vatikanet blir det fastslått at Illumnatiti vil tilintetgjøre hele Vatikanstaten. Vittoria, den drepetes datter, blir med Robert når han flyr ned, og der venter nye overraskelser. Et nytt pavevalg er i full gang og de fire favorittene er sporløst forsvunnet. Tiden tikker ned og spenningen stiger idet kappløpet mot tiden begynner.
Brown har en fantastisk skrivestil som holder leserne klistret til sidene. Jeg er også svært glad i måten han blander inn opplysninger og fakta. Dermed er det ikke bare gøy, men lærerikt. Kan nesten ikke skjønne hvordan han, uten å støte noen, har kunnet skrive en så utrolig bok, blandet inn med det temaet det er mest krig og diskusjon om- Religion. Det er bare å ta av seg hatten for Dan Brown. Anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Angels & demons:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sydover

Bjørn Ousland
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Handlekurv