Min side Kundeservice Bli medlem

Da Vinci code

210,-
Paperback
Usikker levering*
*Vi bestiller varen fra forlag i utlandet. Dersom varen finnes, sender vi den så snart vi får den til lager

Logg inn for å se din bonus

Medlemsvurdering:
Dette er oppfølgeren til "Engler og demoner" og den andre boken om Robert Langdon. I denne boken blir Langdon ufrivillig trukket inn i en fantastisk jakt på en av de største hemmelighetene i menneskets historie. Dette er en labyrint av spor, gåter og historie som gjør at man sitter klistret til boken. Robert og Sophie jakter på hemmeligheten, men ikke alene. Mange farer lurer for Langdon i denne boken også. Han blir jaget av politi og en rekke andre som vil gå over lik for å finne ut hva hemmeligheten er. Denne boken er en bok som følger opp "Engler og demoner" på en flott måte, Brown bruker de samme hjelpemidlene som i den forrige boken. Hans evne til å fortelle spenningsfortellinger ved hjelp av historie og konspiratoriske teorier gjør at man bare vil lese mer av ham.

Morta

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Le Livre de poche
Innbinding
Paperback
Språk
Fransk
ISBN
9782253001171
Utgivelsesår
2014

Medlemmers vurdering

M
Morta – 02.09.2009

– Dette er oppfølgeren til "Engler og demoner" og den andre boken om Robert Langdon. I denne boken blir Langdon ufrivillig trukket inn i en fantastisk jakt på en av de største hemmelighetene i menneskets historie. Dette er en labyrint av spor, gåter og historie som gjør at man sitter klistret til boken. Robert og Sophie jakter på hemmeligheten, men ikke alene. Mange farer lurer for Langdon i denne boken også. Han blir jaget av politi og en rekke andre som vil gå over lik for å finne ut hva hemmeligheten er. Denne boken er en bok som følger opp "Engler og demoner" på en flott måte, Brown bruker de samme hjelpemidlene som i den forrige boken. Hans evne til å fortelle spenningsfortellinger ved hjelp av historie og konspiratoriske teorier gjør at man bare vil lese mer av ham.

C
Christine – 04.02.2007

– Under et opphold i Paris blir Robert Langdon, professor i religiøs symbolikk, plutselig oppringt midt på natten. I nattens mørke har nemlig Jaques Sauniere blitt myrdet, og ved hans lik blir det funnet tegninger av en del merkelige symboler. I tillegg ligger Saunieres kropp i en så merkelig stilling av det kun kan ha en symbolsk mening og bare peke på en person. Etter hvert kommer det frem at Langdon selv er mistenkt for mordet, og sammen med Sophie Neveu må han rømme fra politiet samtidig som de prøver å løse den gåtefulle beskjeden som var skriblet ned ved den dødes kropp. Når det avsløres at Sauniere var koblet til Sion-ordenen, mistenker Langdon at de er på sporet av en eldgammel, godt bevart hemmelighet. Krim-bøker pleier ikke å være en sjanger alle liker, men Dan Brown har virkelig klart det denne gangen. De fleste jeg har snakket med, både unge og gamle, har lest denne boka. Ikke bare er den overraskende spennende og engasjerende, men den er samtidig veldig godt skrevet. Språket som brukes er sammenhengende og skaper en god flyt i handlingen. Denne boka passer til både gammel og ung, og kan godt leses høyt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Da Vinci code:

Alex

Pierre Lemaitre
Paperback 
186,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv