Min side Kundeservice Bli medlem

Da Vinci-koden

Når museumskurator på Louvre, Jacques Sauniere, blir brutalt myrdet, tilkalles Robert Langdon, som er professor i religiøs symbologi ved Harvard-universitetet. Ved liket er det en uforståelig kode, og sammen med den franske kryptologen Sophie Neveu finner Langdon spor som fører dem til Da Vincis verker og den hemmelige Sion-ordenen. Les mer

149,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Når museumskurator på Louvre, Jacques Sauniere, blir brutalt myrdet, tilkalles Robert Langdon, som er professor i religiøs symbologi ved Harvard-universitetet. Ved liket er det en uforståelig kode, og sammen med den franske kryptologen Sophie Neveu finner Langdon spor som fører dem til Da Vincis verker og den hemmelige Sion-ordenen. Boka er filmatisert.

Medlemsvurdering:
Dette er uten tvil en av mine favorittbøker. Dan Brown klarer å skrive på en flott måte, og spenningen holder seg gjennom hele boken. Han tar opp en gammel historie om en hemmelig sekt og spinner tråder rundt deres hemmeligheter og mystikk. Jacques Sauniere, museumskurator ved Louvre, blir funnet drept i museet, og det blir Robert Langdon og Sophie Neveus oppgave å komme til bunns i saken. Samtidig som de jages av det franske politiet, som tror Langdon har noe med drapet å gjøre. En flott bok med mange historiske innslag, selv om noen av disse kanskje bør tas med en klype salt.

Sigri

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Fono forl.
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788278442401
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
The Da Vinci code
Format
13 x 13 cm
Serie
Da Vinci-koden
Robert Langdon 2

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

j
joanne – 29.08.2010

– Denne boken var litt av en salgssensasjon da den kom, og i kjølvannet av filmen har "Da Vinci-koden" blitt en av verdens mest berømte spenningsromaner, og det er ganske så velfortjent! Dan Brown er ikke en forfatter jeg er spesielt stor fan av, da jeg føler at han dveler for mye ved den samme oppskriften, han mangler originalitet. Men med "Da Vinci-koden" skapte han en handling og et sett med karakterer som skapte høy spenning og intensitet, og "Da Vinci-koden" er så absolutt en pageturner uten sidestykke! Vi møter Robert Langdon på nytt, denne gang i selskap med den unge kvinnen Sophie, da hennes bestefar blir funnet myrdet i Louvre, og han selv har risset inn et mystisk symbol på sin kropp. Robert og Sophies kappløp begynner, og de innser raskt at dette er en reise full av farer og mysterium, der spor og hint avløses av det neste, og skaper en spenning som absolutt er leseverdig! Spørsmålet er, hva skjuler seg bak Mona Lisas smil? Dette er en veldig original og spennende bok, og for en gangs skyld må jeg innrømme at Dan Brown har skapt en veldig leseverdig bok, som så absolutt byr på spenning!

P
Per – 17.11.2009

– Denne boka er briljant! Jeg hadde problemer med å legge den fra meg, selv om jeg ikke ville bli fort ferdig med den. Jeg ønsket rett og slett at boka ville vare evig. En 500-siders utsøkt roman som på et genialt sett blander fakta og fiksjon, og som gir leserne lyst til å forske videre i temaene som blir tatt opp. En historie fylt av spenning, dramatikk og overraskende vendinger - slik en god kriminalroman skal være. Jeg kan ikke annet enn å beundre Dan Browns tålmodighet med å undersøke forskjellige kilder. Så mange vrier - som alle er tilfredsstillende, men mest uventende. La oss bare si det sånn at hvis ikke denne romanen får pulsen din til å stige, må du nok bestille time hos legen.

E
Elisabeth – 23.10.2009

– Jeg leste denne boka først etter at jeg hadde lest "Engler og demoner", og det gjorde jeg lurt i. For her er det ganske mange referanser bakover i tid til det som skjedde i den forrige boka. Likevel, det er ikke noe problem å bare lese den ene. Personlig likte jeg "Engler og demoner" bedre enn denne. "Da Vinci-koden" klarte ikke å holde tempoet og spenningen like høyt som den andre. Et par ting syntes jeg også ble litt for selvfølgelige i selve oppklaringen. Men for all del, jeg har storkost meg med denne boken. Den fenger øker lysten til å besøke Louvre noe helt enormt.

S
Sigri – 07.10.2009

– Dette er uten tvil en av mine favorittbøker. Dan Brown klarer å skrive på en flott måte, og spenningen holder seg gjennom hele boken. Han tar opp en gammel historie om en hemmelig sekt og spinner tråder rundt deres hemmeligheter og mystikk. Jacques Sauniere, museumskurator ved Louvre, blir funnet drept i museet, og det blir Robert Langdon og Sophie Neveus oppgave å komme til bunns i saken. Samtidig som de jages av det franske politiet, som tror Langdon har noe med drapet å gjøre. En flott bok med mange historiske innslag, selv om noen av disse kanskje bør tas med en klype salt.

T
Tonje – 11.09.2009

– Det er sjelden man finner en bok folk er så uenige om. Samtidig som noen kaller dette tidenes mesterverk, blir noen relativt skuffet over forfatterens manglende evne til å skape en spennende atmosfære. Jeg hører hjemme i den siste gruppen. Det er ingen tvil om at Dan Brown har kommet opp med en super idé; en hemmelig orden, koder skjult i dokumenter og religiøse skrifter, og ikke minst den hellige gral. Forfatterens fantasi er det ingenting å si noe på, men det er derimot skrivestilen som skuffer. Dan Brown skriver uengasjerende og kjedelig, klarer ikke å lage de klimaksene man helst vil ha, og bruker et veldig lett og hverdagslig språk. En veldig lettlest bok, noe som for noen passer utmerket, men for andre er en for liten utfordring. Dette er ikke en bok jeg kommer til å lese om igjen.

E
Edderkopp – 25.08.2009

– Jacques Sauniere blir funnet død i Louvre, hvor han arbeider som kurator. På grunn av en kode politiet finner ved ham blir Robert Langdon hovedmistenkt. Sammen med kryptolog Sophie Neveu, som også er Jacques Saunieres barnebarn, prøver Robert Langdon å tolke koden, og den leder dem mot Da Vincis verker og Sionordenen. Det viser seg etterhvert at Sophie viste mindre om bestefaren sin enn hun trodde. Med politiet i hælene prøver de å løse en gåte som de aldri hadde forutsett at de noen gang ville komme borti. Spenningen holder seg gjennom hele boka, og den tar stadig vekk nye, uventede vendinger. Kan absolutt anbefales.

J
Johnny – 10.08.2009

– Denne boka er briljant! Jeg hadde problemer med å legge den fra meg, selv om jeg ikke ville bli fort ferdig med den. Jeg ønsket rett og slett at boka ville vare evig. En 500-siders utsøkt roman som på et genialt sett blander fakta og fiksjon, og som gir leserne lyst til å forske videre i temaene som blir tatt opp. En historie fylt av spenning, dramatikk og overraskende vendinger - slik en god kriminalroman skal være. Jeg kan ikke annet enn å beundre Dan Browns tålmodighet med å undersøke forskjellige kilder. Så mange vrier - som alle er tilfredsstillende, men mest uventende. La oss bare si det sånn at hvis ikke denne romanen får pulsen din til å stige, må du nok bestille time hos legen.

L
Lill – 03.04.2009

– Dan Browns "Da Vinci-koden" er en bok som omhandler en professor i et obskurt emne som blir involvert i en spunnet gåte, og underveis også blir mistenkt for mord. På flukt fra politiet i frankrike, løser han og hans kvinnelige kompanjong han treffer på veien - barnebarnet til mannen han er mistenkt for å ha myrdet av politiet - gåten som er spunnet for dem, og som tusenvis av mennesker har forsøkt å løse tidligere. Boken er lettlest, men full av selvmotsigelser, og bygget på tynt materiale. Hvorfor så mange liker denne boken forstår jeg ikke, for jeg syns den var elendig fra start til ende.

M
Miss Bennet – 11.01.2009

– En mørk natt blir museumskuratoren på Louvre i Paris myrdet, og godt bevarte, farlige hemmeligheter slippes løs ... Dette er en veldig spennende bok. Det er et perfekt mysterium som avsløres litt etter litt, mens leseren står målløs igjen. Det at for eksempel "the prior of sion" er en ekte orden, og at Newton og Da Vinci selv var medlemmer gjør boka på en måte mer troverdig. Det er en særs underholdende bok, men det er alle disse fakta og spennende symbolene som gjør den spennende, ikke språket eller selve historien. Jeg anbefaler denne boka hvis du vil ha noe lettlest og spennende å lese. Underholdningsfaktoren er grunnen til denne bokens suksess, ikke dens nærmest ikkeeksisterende kvalitet.

g
gutten – 21.08.2008

– Sannhetsgehalten er så som så, men hva er så sannhet i denne boken? Jeg mener, i den den mørke middelalder kunne alt fordreies, så hvorfor kunne ikke bibelen den gang bli fordreid? Av presteskapet? Slik det passet til kirkens sannhet den gang? Om det er slik at Jesus fikk en sønn med Maria og det er en sannhet i det, da er dette en genial historie. Boken er kanskje ikke helt i James Bond-stil, men konseptet er bra. Vi snakker om underholdning her, ikke en ny bibel. Dette er en god nok bok i seg selv, men ikke så god som mange skal ha det til.

K
Karolinex – 06.08.2008

– Når museumkuratoren Jacques Sauniere blir brutalt myrdet, tilkalles Robert Langdon, som er professor innenfor religiøs symbologi ved Harvard-universitet. Grunnen til at han blir tilkalt er på grunn av det er en uforståelig kode ved siden av liket. Men ting blir ikke helt som han hadde tenkt seg. Han blir nødt til å kjempe for sitt eet liv. Sauniere må sammen med den franske kryptologen Sophie Neveu finne de sporene som fører dem til Da Vincis verker og om den hemmelige Sion-ordenen. Med politiet som motstandere blir de nødt til å løse denne gåten på egenhånd. Denne boken er filmatisert. Boken er mye bedre enn filmen, så om du syntes filmen var OK, vil denne boken være enda bedre filmen.

G
Gyda – 22.08.2007

– Etter å ha vært en av de mest omtalte og omskrevne bøkene på lenge, var forventningene skrudd i taket før man begynte på lydbokversjonen av Da Vinci-koden. Jeg ble vel litt overrasket over at boka bare var en "vanlig" spenningsroman. Vet ikke hva jeg hadde forventet, men ut fra oppmerksomheten boka har fått var det i alle fall noe spektakulært. Men som spenningsroman er den uansett suveren - det ene poengtrekket skyldes kun mine egne skyhøye forventninger! Grunnen til at boka er så spennende og fengslende er nok kombinasjonen av alle momentene. Du har alle de vanlige ingrediensene som et bestialsk drap, en politijakt, en helt på flukt, sammensvergelser og hemmeligheter. Samtidig får du innblikk i kunsthistorie og religionshistorie. Til slutt blir det også en liten dæsj kjærlighet. Måten disse ingrediensene er blandet sammen gjør at det er en bok som er vanskelig å legge fra seg. Med en veldig intens handling som utspiller seg i hovedsak over ett døgn lurer man stadig på hva som skjuler seg bak neste avsløring, og skal bare høre ett spor til. Til slutt har man vært temmelig asosial i dagesvis! Men husk at selv om historiske personer er med i handlingen så er dette fiksjon!

v
vl – 05.07.2007

– Dette kan jeg med hånden på hjertet si er en av de beste bøkene jeg noen sinne har lest. Kunne rett og slett ikke legge den fra meg før jeg var ferdig! Boken er skrevet på en genial måte, og den grep meg fra første øyeblikk. Spenningsnivået holdes på topp, og det som gir boken det lille ekstra er selvfølgelig alle kodene og detaljene som bringes på bane. Dette vitner om at forfatteren har gjort et grundig forarbeide før boken ble skrevet! etter min mening har derfor boken fått velfortjent skryt, og jeg kan trygt anbefale den til alle som enda ikke har lest den! Perfekt!

V
Vilde (12) – 02.07.2007

– Da Vinci-Koden er en av de beste bøkene jeg har lest, selv om den er i voksenavdelingen på biblioteket, og jeg er 12 år. Den handler om Robert Langdon og Sophie Neveu. Museumskurator på Louvre, Jacques Sauniere, blir funnet myrdet, og ved liket finner politiet en kode som ingen av dem kan forstå. Langdon blir hovedmistenkte på grunn av koden. Sammen med Sophie Neveu leter Robert etter ledertråder om Leonardo Da Vincis verk. De finner senere ut av at Jacques Sauniere den myrdede tilhørte Prieurè de Sion, den legendariske ordenen, med omtalte medlemmer som Newton, Botticelli, Hugo og Da Vinci. Ikke lenge etter mistenker Langdon allerede at de er på jakt etter en historisk og fantastisk hemmelighet som har vært gjemt for offentligheten i århundre, men det er flere som har mistanke om dette og vil få tak i den. Når du begynner å lese så har kappløpet om hvem som får tak i den historiske og fantastiske hemmeligheten først, alt begynt. Boka er forrykende bra, du vil straks oppdage at den er forrykende spennende. Anbefales på det varmeste og hjerteligste, denne boken må bare leses.

L
Lady Lyra – 03.03.2007

– Dette er muligens det nærmeste du kan komme til et litterært mesterverk. Måten Dan Brown sjonglerer mellom fiksjon og fakta, er rett og slett beundringsverdig. Det er utrolig hvordan Brown har klart å flette inn så mye fakta, men samtidig få til en forrykende spenningsroman basert på uoppklarte mysterier og søken etter den hellige gral. Dette er en svært lærerik bok, og du vil garantert sperre øynene opp en gang eller to, når Brown avslører sine mysterier og glemte fakta. Dette er virkelig en fortryllende bok du aldri vil glemme! Historien starter ved at den berømte museumskuratoren Jacques Sauniere blir myrdet på Louvre. Han etterlater seg en kryptisk beskjed, og professor i religiøs symbologi ved Harvard-universitetet, Robert Langdon, blir tilkalt. Det han ikke vet er at han er den hovedmistenkte for mordet. Men med hjelp fra Jacques barnebarn, Sophie Neveu, klarer han å rømme. Og dermed starter den elleville jakten på morderen, og etterhvert også den hellige gral. For Jacques har lagt en rekke spor før han døde, for å være sikker på at Sion-ordenens hemmelighet aldri skal gå tapt.

S
Simen – 05.10.2006

– Da Vinci-koden er liksom ei bok som ALLE snakker om, og ALLE har lest.. Jeg syntes det er litt kjedelig å lese det ALLE andre har lest jeg, så jeg syntes det var kos å se at det kom en lydbok så jeg kunne sitte (eller ligge) og få med meg Da Vinci-koden mens jeg dreiv med andre ting.. Jeg blei kanskje litt skuffa etter alt jeg har hørt om den, men den er spennende og underholdende det skal den ha. Noe av grunnen til at jeg ikke elsker den er vel det at jeg ikke tror ordet av noe som står i den, så det ikke blir spennende på samma måte. Allikvel var det underholdende å lytte til den, og jeg anbefaler den til andre som ikke har fått med seg Da Vinci-koden ennå.

T
TR – 12.07.2006

– Å, så behagelig og koselig det er med lydbok! Da både jeg og min kjære hadde lyst å lese Da Vinci-koden, bestemte vi oss for å prøve den på lydbok. Det angret vi absolutt ikke på! Dette er en super bok å høre sammen med noen. Den er kriminelt spennende fra første side (eller spor i dette tilfellet:). Etterhvert som handlingen blir mer og mer intens, er det umulig å ikke bruke mye (og da mener jeg virkelig mye!) tid på å lure på de ulike personenes egentlige rolle, og hva løsningen kan være. Det kan derfor være helt nødvenig å høre boken sammen med dem du vanligvis tilbringer tiden med, for ikke å bli helt asosial. Da kan du, i stedet for å bære tankene alene, diskutere og fundere på løsningen sammen. En helt genial og fabelaktig måte å oppleve Da vinci-koden på!! Innholdet står til en seks'er. At hele boken er opplest av bare èn stemme gir en femmer.

p
powerpuff-ingrid – 08.06.2006

– Hvis du bare skal lese en bok dette året, så anbefaler jeg at den boken blir Da Vinci-koden. Boken har alt det den perfekte thrilleren behøver, den er rett og slett ikke til å legge fra seg. Noen av teoriene som avsløres, er av en slik art at du ikke kan gjøre annet enn å bli forbløffet. Handlingen foregår i et rasende tempo, der det aldri blir tid til noen kjedelige pauser. Da Vinci-koden er boken alle snakker om, og etter å ha lest den skjønner jeg meget godt hvorfor! Har du ennå ikke lest den, er det bare å kaste seg over nærmeste eksemplar, og la seg rive med av handlingen!

L
Lille My – 08.03.2006

– Da Vinci-koden får med seg leseren fra første side. Boken er utrolig spennende, og de færreste vil greie å legge boken fra seg frivillig før siste side er snudd. Man tror på hovedpersonene, overraskes stadig og følger jakten på svarene intenst. Men selvsagt er ikke alt i boken perfekt. Et litt irriterende moment, er at alt blir litt for enkelt. Hver gang hovedpersonene er i stor fare, kommer en reddende engel tilfeldigvis løpende forbi. Dan Brown kunne godt brukt kreativiteten sin litt bedre, sånn at flukten kunne bli litt mer troverdig. Det er også dumt av ham å hevde at alt han skriver er sant. Selv om man underveis i boken tar seg selv i å tro på det man leser, skjønner man fort at det ikke er hold i alt. Men tross dette, boken er absolutt verdt å få med seg!

A
Are – 20.02.2006

– Etter å ha lest om boken i avisene i to års tid bestemte jeg meg for å trosse fordommene og lese den. Jeg var nysgjerrig på hva det var som gjorde at denne boken fikk så mye oppmerksomhet. Det er ikke vanskelig å forstå det, intensiteten er enorm i denne boken. Det skulle være unødvendig å fortelle hva den handler om. For meg så ble det en leseropplevelse som var underholdene, men den var på et litt for høyt intensitetsnivå for meg. Jeg er avhengig av en bok som ikke bare dreier seg om spenning og sensasjoner, men også et innslag av drøfting.
Med tanke på de ganske store temaene den tok opp hadde jeg ønsket meg at boken var litt mer inngående og ikke fullt så.. ja.. intens. Likevel, det er verdt å ha lest den.

J
Jaqo – 05.12.2005

– Jeg sier det rett ut: Dette er den beste boka jeg noensinne har lest! Dette var en bok jeg ikke haddde lyst til å legge fra meg straks jeg begynte å lese. Her er det spenning fra første side.
Det hele begynner med drapet på Jacques Sauniere. Robert Langdon, professor i religiøs symbiologi blir tilkalt for å finne ut av en kode som står skrevet ved liket. Og herfra fortsetter spenningen i form av gåter og mysterier og et kappløp som alle går ut på å finne Den Hellige Gral. Det beste med boken er alle gåtene. Dan Brown skriver så godt at man som leser nærmest blir tvunget til å stoppe opp å lese for å prøve å løse gåtene, før man fortsetter å lese for å se om man faktisk hadde rett.
Det er null dødpunkt i denne boken, og alle opplysningene om Da Vinci, Den Hellige Gral, Tempelherreordenen, Opus Dei, Sion-ordenen, + +, var ikke annet enn interessante. En klar vinner! Jeg kjedet meg ikke ett sekund. En klar 6'er på terningen!

b
bokormen – 18.09.2005

– Dette er desidert en av de beste spenningsromanen jeg har lest på svært lenge. Den har alt. Et utrolig fascinerende plot som driver deg til å lese videre, et persongalleri som forbløffer og fascinerer, og en historisk innsikt og kunnskap som overvelder. Dette er en bok egnet til å fengsle alt fra historikere, krimentusiaster, religions- og symbolinteresserte til den allmenne leser. Det er sjeldent jeg finner en bok som til de grader bergtar meg, men med denne mellom hendene greide jeg bare ikke å stoppe å lese. Jeg måtte finne ut hvor det bar hen. Det er en eventyrlig roman som jeg ikke kan få fullrost, og som du bare er nødt til å få med deg.

Z
ZD – 18.09.2005

– Skal du lese bare EN utrlog fantastisk bok i ditt liv, er dette boka! I Da Vinci koden gir forfatteren oss alt en genial bok skal inneholde, på et søvfat!Boka er spennende fra perm til perm, en historie som er så bra at du ikke klarer å legge fra deg boka,og personer man blir knyttet til..Alt!
Da Vinci koden er Dan Browns andre bok om Harvards proffesor i symbolikk og relgiøs historie, Robert Langdon. Robert Langdons kunnskaper kommer godt med, når han og Sophie(ja nå kan du lure på hvem det er..) blir kastet ut i en spennende og farlig jakt etter en av verdens mest kjente mysterier,Den Hellige Gral...

f
fredø – 31.07.2005

– I Louvre blir museumskuratoren funnet drept. Mannen var lederen av et skjult broderskap, og villig til å ta med seg en eksplosiv hemmelighet i graven. Han etterlater seg en kryptisk beskjed til barnebarnet sitt, det franske politiets kryptograf Sophie Neveu, som sammen med Robert Langdon, professor i religiøs symbologi ved Harvard-universitetet, forsøker å løse gåten. Det skal snart vise seg å bli både farlig og uhyre vanskelig. Dette er en svært underholdende og godt skrevet roman som jeg satte stor pris på. Den har en fengende og spennende handling, intrikat bygget opp og uhyre velkomponert. Sammen med et glitrende historisk overblikk, og en evne til å binde sammen fiksjon og fakta som få kan etterfølge, gjør dette boken til en av de beste jeg har lest på lange tider.

k
kr. – 25.07.2005

– Mens han er i Paris på forretningsreise blir symboleksperten Robert Langdon oppringt sent på kvelden. Den gamle bestyreren på Le Louvre har blitt drept inne i museet, rett foran maleriet av Mona Lisa. Ved liket har politiet funnet en forvirrende kode. Da Langdon sammen med kryptografen Sophie Neveu begynner å nøste opp den mystiske gåten, oppdager han at den fører til skjulte ledetråder i maleriene til Da Vinci. Bildene kan avsløre en hemmelighet som går helt tilbake til Jesu tid, og forandre vårt syn på verdenshistorien. Dermed begynner jakten, ikke bare på morderen, men ikke minst på løsningen av Da Vinci-koden. Men det er ikke alle som vil at prosjektet skal lykkes, og snart har de både politi og munker i hælene.
Dette er en lynrask og utrolig spennende thriller med hyppige overraskelser og medrivende plot. Den byr på uforutsigbar og uimotståelig lesning fra og med første side, og til den forbløffende slutten. Men det er også en tankevekkende og forbausende bok som vil få deg til å gruble og undre deg, mens du biter negler. Det er en bok du virkelig må lese, og som garantert blir en favoritt.

S
SJ – 27.06.2005

– Etter å ha lest Da Vinci-koden, satt jeg igjen med en masse spørsmål om hvordan de omtalte stedene så ut, noe som var vanskelig å forestille seg uten å ha vært der selv. Men denne illustrerte versjonen ga svarene! Med store, illustrerende bilder kan leseren se for seg hvor det hele utspiller seg og selv forsøke å komme til neste steg i handlingen, noe som gjør innholdet ennå mer spennende. Kan absolutt anbefales for alle som likte Da Vinci Koden. Den illustrerte versjon gjør opplevelsen mer interaktiv og leseren får ta del i handlingen på en helt ny måte. Det eneste minuset er att denne versjonen ikke kom tidligere!

O
Onkel Oswald – 09.05.2005

– Jeg har alltid hatt sansen for god krim, og skal jo innrømme at jeg hadde ganske store forventninger til denne boka.. Skuffende nok var den ikke så god som jeg trodde den skulle være. Jeg mener ikke med det at den er dårlig, men den er bare ikke akkurat hva jeg ville gitt 6ern for å si det sånn.. Boka er greit skrevet, men mye av det som skjer er litt opplagt, og det blir derfor ikke like spennende.
Allikvel leste jeg ut boka på under en uke, så jeg skal ikke påstå at det ikke er noe fengende. Jeg vil anbefale alle å lese boka, men ha ikke for høye forventninger...

R
RF – 18.01.2005

– Denne boken er bare helt utrolig spennende. Fra det øyeblikket at den kom inn i vårt hus har ikke CD spilleren vært avslått! Dette er bare en bok som fenger fra første til siste side, eller fra første til siste CD må jeg vel si... Boken er bare utrolig godt skrevet og man lever seg inn i handlingen. Handlingen selv vil jeg ikke si for mye om, den må oppleves.. Her lever du deg inn i både Louvres hemmelige ganger, til Jesus og hans disipler. Dette er likevel ikke en kristen bok! Les den , eller som i vårt tilfelle, hør den! Dette kan jeg bare anbefale! Min svigerfar fikk også denne boken til jul og han satt inne 2 dager i strekk for å lese den ! En bok verd alle pengene!

H
HT – 06.01.2005

– Hvis du bare skal lese en bok dette året, så anbefaler jeg at den boken blir Da Vinci-koden. Boken har alt det den perfekte thrilleren behøver, den er rett og slett ikke til å legge fra seg. Noen av teoriene som avsløres, er av en slik art at du ikke kan gjøre annet enn å bli forbløffet. Handlingen foregår i et rasende tempo, der det aldri blir tid til noen kjedelige pauser. Da Vinci-koden er boken alle snakker om, og etter å ha lest den skjønner jeg meget godt hvorfor! Har du ennå ikke lest den, er det bare å kaste seg over nærmeste eksemplar, og la seg rive med av handlingen!

W
Wolfgang – 02.01.2005

– Da Vinci-koden er en bestselger skrevet av amerikanske Dan Brown. Som de fleste bestselgere er dette en svært underholdende roman. Dan Brown skriver slik at man ikke klarer å legge fra seg boka, selv om det språkmessig ikke er så mye å skryte av. De typiske underholdningslitteratur-klisjéene er tatt i bruk, men om man ser bort fra det får man en topp leseropplevelse. Selv om man kan kalle Da Vinci-koden en kriminalroman (det begynner med et drap...) er det også utrolig mye mer. Her får vi høre om mange interessante teorier rundt kristendommen og sekter. Man blir sittende med mange spørsmål mens man leser, og det driver leseren videre gjennom boka. Jeg anbefaler deg å kjøpe denne lydboka, det blir defintivt en slager på bilturen!

S
Simen the Vampire – 01.01.2005

– Etter at denne boka kom ut har de fleste lest den eller hørt om den. Jeg tror man kan påstå at man må sendes til månen for å ikke ha hørt alt snakket om den. Jeg hadde visse forventninger da jeg begynte på boka, men jeg skal ikke påstå at jeg ble skuffa. Boka var faktisk så fengende at jeg leste den ut på to dager, og det er ikke vanlig at jeg gjør. Om all informasjonen i boka stemmer vet jeg ikke noe om, men den er skrevet slik at alt virker logisk når man leser det, og det er det viktigste for meg. Som sikkert de fleste sikkert har hørt rundt en million ganger, er dette den boka man bør kjøpe om man skal kjøpe en i løpet av året. Personlig har alltid jeg hatt Nattsvermeren som en favorittroman, men jeg skal innrømme at dette er en verdig konkurrent! I denne boka er det spenning fra side en og til siste blanke side!! Kjøp den nå!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Da Vinci-koden:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv