Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Det øyet ikke ser

"Lee Childs helteskikkelse Jack reacher er blitt så populær at han fremstår som en moderne, omreisende amerikansk frelser."

Berit Kobro, VG

Det finns tolv kjennetegn for en selvmordsbomber som alle som jobber i politivesenet har lært seg, og alle kan dem på rams.Stedet er New Yorks tunnelbane klokken to om morgenen. Jack Reacher sitter trøtt og studerer sine medpassasjerer. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Det finns tolv kjennetegn for en selvmordsbomber som alle som jobber i politivesenet har lært seg, og alle kan dem på rams.Stedet er New Yorks tunnelbane klokken to om morgenen. Jack Reacher sitter trøtt og studerer sine medpassasjerer. Fire er ok. Den femte er ikke det. Toget kommer snart til å passere Grand Central Station. Reacher er overbevist om at det sitter en selvmordsbomber foran ham. En kvinne som, ett etter ett, avgir de signaler han så godt kjenner igjen etter sine år i militæret. Skal han våge å gripe inn? Tenk om han tar feil?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202384500
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Gone tomorrow
Serie
Jack Reacher 13

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Lee Childs helteskikkelse Jack reacher er blitt så populær at han fremstår som en moderne, omreisende amerikansk frelser."

Berit Kobro, VG

"Lee Child har skrevet 13 romaner om Jack Reacher og er ikke bare en av verdens bestselgende forfattere, han er også blant de mest prisvinnende. Lee Childs bøker blir faktisk utgitt i 95 land, og vi ser ingen grunn til at noen av hans norske fan vil føle seg snytt etter å lest Det øyet ikke ser."

Jan Harbu, Vi Menn

«(...)det er virkelig store øyeblikk i denne boka. Innledningen, de første fem kapitlene, foregår inne i en vogn på undergrunnen. Leseren suges inn i storyen uten ytre virkemidler, en dirrende spenning bygges opp gjennomReachers tanker om medpassasjerene."»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

"Snaue 500 sider velskrevet underholdning, konstruert med en kjerne aktuell tematikk. Dessuten med en detaljert beskrivelse av hjernevask som er noe av det mest «creepy» jeg har lest. (...) Grundig og godt."

Turid Larsen, Dagsavisen

"Før vi kommer til den store finalen, en grandiost og særdeles grisete shoot-out med slemmingene, i beste urban westernstil. Vel blåst, Reacher!"

Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det øyet ikke ser:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv