Meny
Dødvinkel - Bjørn Olav Nordahl

Dødvinkel

thriller

Serie: Magdalena Mellomstrand og Bjørnar Nergård 3

Ny Nordahl-krim med journalister som har nese for trøbbel og svindlere. Og rettferdighet.
Året er 2013, i pinsemenigheten i Oslo sitter et kristent iransk par foran forsamlingen. De har fått avslag på søknad om asyl, de frykter for sin fremtid, og for hva som vil skje med den informasjonen de sitter på. Les mer
Vår pris
199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Ny Nordahl-krim med journalister som har nese for trøbbel og svindlere. Og rettferdighet.
Året er 2013, i pinsemenigheten i Oslo sitter et kristent iransk par foran forsamlingen. De har fått avslag på søknad om asyl, de frykter for sin fremtid, og for hva som vil skje med den informasjonen de sitter på. Hva kan de fortelle, og hva bør de for alltid tie om?

I Drammen bor journalisten Ingeborg Nergård Kahn, gift med Imran. Hun er tilbake etter fødselspermisjon, og får snart et par tips hun må følge opp, om Drammens-mafia og om mulig menneskehandel, og om korrupsjon på steder man minst av alt venter det. Samtidig plukker kollegaen Magdalena Mellomstrand opp en gammel sak som ikke gir henne ro.

Pengestrømmer i bevegelse, skruppelløse bakmenn og enkeltmennesker på flukt, uten mulighet til å styre sin egen skjebne. I Dødvinkel tegner Bjørn Olav Nordahl et bilde av Norge og Europa, i året før den store flyktningestrømmen startet for alvor.


"Summen er et komplisert, men fascinerende bilde av storpolitikk og enkeltskjebner. Nordahl ser enkeltpersonene i historien, han løfter dem opp og fram, han viser dilemmaene og framstår nesten som en idealistisk reporter midt i forfatterskapet; se her, folkens, les, for dette er viktig!"
Tarald Aano, Stavanger Aftenblad


"Det er noe John le Carrésk over denne boka, en drivende spenning i internasjonalt miljø med idealisme og brutalitet i skjønn blanding."
Valerie Kubens, Fædrelandsvennen


"Intelligent, fasettert krim ... Når Nordahl dertil evner å vise fram miljøer som både er tidsaktuelle og som engasjerer, må resultatet bli god krim."
Jon Terje Grønli, Gjengangeren


"Den som leter etter spektakulære drap, blod og gørr, blir sørgelig skuffet. Til gjengjeld brettes det ut en verden vi ikke trodde fantes. Forfatteren tegner et fascinerende bilde av hvordan enkeltmennesket taper i møte med den kyniske finansverdenen. Denne leseren venter på mer krim av denne typen."
Jo Hestnes, LO-Aktuelt

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 827 Min.
ISBN: 9788205492516
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 2.3 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger