Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Familiens hemmeligheter

FRA MILLIONSELGENDE FORFATTER LISA JEWELL - OVERSATT TIL OVER 30 SPRÅK OG NR. 1 PÅ BESTSELGERLISTENE TIL SUNDAY TIMES OG NEW YORK TIMES - kommer spenningsromanen Familiens hemmeligheter, en fascinerende og sterk historie om skrudde ekteskap, splittede familier og dødelige tvangstanker. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
FRA MILLIONSELGENDE FORFATTER LISA JEWELL - OVERSATT TIL OVER 30 SPRÅK OG NR. 1 PÅ BESTSELGERLISTENE TIL SUNDAY TIMES OG NEW YORK TIMES - kommer spenningsromanen Familiens hemmeligheter, en fascinerende og sterk historie om skrudde ekteskap, splittede familier og dødelige tvangstanker.

"... suveren forfatter i toppform." Karin Slaughter

En morgen blir politiet tilkalt da en turgåer gjør en grusom oppdagelse ved bredden av Themsen. Politietterforsker Samuel Owusu sender bevisene til undersøkelse, og det viser seg at beinrestene som ble funnet i en pose, er knyttet til en tretti år gammel sak der tre mennesker ble funnet døde på kjøkkengulvet i et herskapshus i London.

Rachel Rimmer har hemmeligheter. Og da nyheten om at mannen hennes er funnet drept i kjelleren i huset i Frankrike, får hun sjokk. Alt tyder på at det er en inntrenger som står bak, men politiet vil snakke med Rachel om ektemannen og hans fortid - og de stiller spørsmål hun ikke ønsker å svare på.

Etter å ha flyktet fra London for tretti år siden i kjølvannet av en forferdelig tragedie, kommer Lucy Lamb endelig hjem. Hun er i ferd med å kjøpe sitt første hus noensinne da broren plutselig forsvinner for å finne en gutt fra fortiden - en fortid som stadig hjemsøker både ham og søsteren.

I sin desperate jakt for å finne svar og løse mysterier, finner alle sammen ut at de er forbundet på måter som de aldri kunne ha forestilt seg ...

I denne mesterlige og frittstående oppfølgeren til New York Times-bestselgeren Lucy Lamb, viser Lisa Jewell nok en gang skyhøyt nivå, og skriver en fengslende og sterk spenningsroman om hvor langt man kan være villig til å gå for å beskytte dem man elsker og avdekke sannheten.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
415
ISBN
9788202783921
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
The family remains
Format
20 x 13 cm
Serie
Family upstairs 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Familiens hemmeligheter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv